Hjem > K > Kan Man Fortsatt Ha Fasttelefon?

Kan man fortsatt ha fasttelefon?

Kobbernettet er i ferd med å fases ut i Norge. Men ingen grunn til bekymring: Du skal likevel ha tilgang på en trygg og stabil telefonlinje. Det 100 år gamle kobbernettet i Norge er under avvikling.

Les mer

Når fases fasttelefonen ut?

Kobbernettet har hittil vært hovednettet for fasttelefoni og bredbånd. Som et ledd i moderniseringen av fastnettet, har Telenor bestemt at kobbernettet skal fases helt ut innen utløpet av 2022. Når skal fasttelefonen legges ned? Mandag morgen sendte Telenor ut en pressemelding om at kobbernettet stenges i 2022. Kobbernettet er det tradisjonelle hovednettet for bredbånd og fasttelefon i Norge, men er over 100 år gammelt og er blitt gradvis faset ut til fordel for fiber de siste årene.

Også, når stenger telenor kobbernettet?

15. november sendte Telenor ut en pressemelding der selskapet annonserte at kobbernettet stenges i løpet av 2022. – Nkom vil her presisere at vi har pålagt Telenor å videreføre kobbernettet i en overgangsperiode frem til høsten 2025. Hva koster fasttelefon? Du betaler kun 0,99 i oppstartspris, 0,59 per minutt til fasttelefon og 1,29 til mobil i Norge. Minimumsfakturering er 49,- per mnd, men du kan ringe for hele beløpet. For bestilling ring kundeservice på 915 09000.

Ta dette i betraktning, hvor mange i norge har fasttelefon?

115 000 har fortsatt fasttelefon i Norge. Hva tilbyr Telenor? Fasttelefoni

  • Mobiltelefon. Mobilnett i verdensklasse. Ubegrenset lagring i Min Sky inkludert.
  • Mobil hjemmetelefon. Fasttelefon levert over mobilnettet.
  • Bredbåndstelefoni. Fasttelefon levert over bredbåndsnettet.

Dessuten, hva er kobbernettet?

Hva er kobbernett? Kobbernettet er kobberkabler som ble gravd ned på kommunal dugnad en gang på 1920-tallet. Noen av kablene henger også i luftspenn mellom stolper. Disse kablene går mellom husstander og såkalte koplingspunkter eller telefonsentraler, og ble først brukt til å tilby fasttelefontjenester. Hva er en bredbåndstelefon? Bredbåndstelefoni, også kalt IP-telefoni, er en telefontjeneste levert over bredbåndstilkoblingen din internett. Samtalen går altså via bredbåndet i stedet for det tradisjonelle telefonnettet, og vil i mange tilfeller bli mye billigere enn den vanlige fasttelefonen.

Hvor mange har fiber i Norge?

Nkoms årlige bredbåndsundersøkelse viser at 74 prosent av alle norske husstander har tilgang til bredbånd basert på fiber. Det er en økning på 4 prosentpoeng fra i fjor. Hele 89 prosent har nå tilgang til høyhastighetsbredbånd på 100 Mbit/s eller mer, viser tall for første halvår i år.

By Itagaki

Hvem leverer internett der jeg bor? :: Hvilken iPhone skal jeg velge?
Nyttige lenker