Hjem > N > Når Legger Telenor Ned Fasttelefon?

Når legger Telenor ned fasttelefon?

Mandag morgen sendte Telenor ut en pressemelding om at kobbernettet stenges i 2022. Kobbernettet er det tradisjonelle hovednettet for bredbånd og fasttelefon i Norge, men er over 100 år gammelt og er blitt gradvis faset ut til fordel for fiber de siste årene.

Les mer

Har Telenor leveringsplikt?

Telenor har nemlig leveringsplikt på taletjenester. Vi vil derfor alltid levere deg telefonitjenester hvis du ønsker det. Hvis du er tilknyttet kobbernettet, vil vi alltid ta kontakt med deg i god tid før noe skjer med tilkoblingen din. Når avvikles kobbernettet? Nkoms “kobbervedtak”

Telenor varslet i 2019 at de ville legge ned kobbernettet innen 2022. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) pålå Telenor å videreføre kobbernettet i en overgangsperiode frem til høsten 2025, i det såkalte “kobbervedtaket”.

Følgelig, hvordan viderekoble fasttelefon til mobil?

Direkte viderekobling

  1. Løft av røret, vent på summetone.
  2. Tast * 21 * og nummeret du skal viderekoble til. Avslutt med #. For eksempel * 21 * 12345678#
  3. Fasttelefonen er nå viderekoblet.
Man kan også spørre hva koster fasttelefon? Du betaler kun 0,99 i oppstartspris, 0,59 per minutt til fasttelefon og 1,29 til mobil i Norge. Minimumsfakturering er 49,- per mnd, men du kan ringe for hele beløpet. For bestilling ring kundeservice på 915 09000.

Hvor mange fasttelefoner i Norge?

115 000 har fortsatt fasttelefon i Norge. I forhold til dette, finnes det fasttelefon i norge? Fasttelefoni ble introdusert i Norge i 1879. Mobiltelefoni er av langt nyere dato, og ble introdusert kommersielt på 1970-tallet, og digitalisert i 1993 i Norge gjennom GSM. Fasttelefoni brukte lang tid til å ta av i verdensmarkedet, og vokser meget sakte.

Man kan også spørre når fases 4g ut?

Stenges i 2021

Over 96 prosent av all data går nå over 4G, og de aller fleste har gått over til mobiler som støtter 4G. Telenor investerer årlig 4,5 milliarder kroner i mobil og fiber. Men for at brukeropplevelsen skal forbli like god – og kunne bli enda bedre – må mobilnettet stadig utbygges og forbedres.
Hvem bruker Telenors mobilnett? Listen under inkluderer mobiloperatører som benytter Telenor sitt nett for å tilby mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement.

  • Telenor Mobil.
  • Fjordkraft Mobil.
  • Gudbrandsdal Energi Mobil.
  • Happybytes.
  • NorgesEnergi Mobil.
  • Nortel.
  • PlussMobil.
  • Release.

Så, hva er en bredbåndstelefon?

Bredbåndstelefoni, også kalt IP-telefoni, er en telefontjeneste levert over bredbåndstilkoblingen din internett. Samtalen går altså via bredbåndet i stedet for det tradisjonelle telefonnettet, og vil i mange tilfeller bli mye billigere enn den vanlige fasttelefonen.

By Dyer

Hvor mange kunder har Telenor? :: Hvor havner posten min?
Nyttige lenker