Hjem > H > Hva Betyr Jf Jus?

Hva betyr jf jus?

jevnfør, jf., jfr. I enkelte sammenhenger brukes jamfør i betydningen 'i henhold til', for eksempel innen jus når det henvises til rettskilder som rettsavgjørelser, lover eller juridisk teori. I enkelte fagtekster brukes jamfør som en uspesifikk henvisning mellom to deler av en tekst, eller fra én tekst til en annen.

Les mer

Hva betyr flg jus?

6f eller s. 6 flg. betyr side 6 og følgende side. Hvordan forkorte for eksempel?

A
f.født/fødd
feb.februar
f.eks.for eksempel
fhv. (bokmål)forhenværende

Hvordan vise til lover?

Når du skal henvise til en lov, kan du bruke lovens korttittel eller forkortelse i henvisningsmerknaden. Det vil si at "lov om avslutning av avtaler, om fuldmagt og om ugyldige viljeserklæringer" ikke er en gyldig henvisning. Dette regnes som fritekst, som ikke er lov. Hva er ifm forkortelse for? ifm. i forbindelse med (ikke normert av Språkrådet) og lite i bruk.

Folk spør også hva er ift forkortelse for?

Ift. er en forkortelse for 'i forhold til'. Ta dette i betraktning, hva er forkortelsen for eventuelt? Det er ev. som er den riktige forkortelsen. Det er den korteste varianten, og korthet er som kjent mye av vitsen med forkortelser. Forkortelsen dekker alle former av ordet, både eventuell, eventuelt og eventuelle.

Derav, hva menes med smh?

SMH eller Shaking My Head brukes ofte som et svar på noe som har skjedd på nettet. Hvordan skrive feks? Ikke ekstra punktum når forkortelsespunktum står sist i setningen. «Vanlige forkortelser er f. eks., osv.

Folk spør også kan man skrive pga?

«På grunn av» og «og så videre» forkortes «pga.» og «osv.», med punktum til slutt, mens «og lignende» og «blant annet» forkortes «o.l.» og «bl. a.».

By Garibull Meray

Hvordan skrive per dags dato? :: Hvordan øke hastigheten på iMovie?
Nyttige lenker