Hjem > H > Hva Er En God Nettleser?

Hva er en god nettleser?

Mozilla Firefox

Firefox har vært en av nordmenns favoritt-nettlesere i mange år, og med god grunn. Superrask, attraktivt design og med muligheter til å tilpasse den akkurat slik du vil. Nå er den oppdatert med mange nye funksjoner, inkludert bedre sikkerhetsmodus og integrert videooppringing.

Les mer

Hvilken nettleser er best 2020?

Det er Chrome, Vivaldi, Opera, Firefox og Edge som gjør det bra i noen eller alle testene. Vår favoritt er Firefox – den er sikker, rask og fleksibel. Microsofts nye nettleser, Edge, gjør det overraskende nok mindre bra i fullversjonen enn som beta-versjon, men i to av hastighetstestene er den blant de raskeste. Hvordan åpne ny nettleser? Slik velger du en ny nettleser

Klikk på startknappen i Windows 10 og skriv Standard appinstillinger. Klikk på søkeresultatet. Bla ned til Nettleser og klikk på Microsoft Edge. Nå kan du velge en annen nettleser – for eksempel Google Chrome.

Hva er standard nettleser?

Velg Chrome som standard nettleser. Hvis du ikke har Google Chrome på datamaskinen ennå, må du først laste ned og installere Chrome. Klikk på Start-menyen på datamaskinen. Standardapper. Og et annet spørsmål, hvordan sette standard nettleser? Åpne standardappene dine:

  1. Trykk på Innstillinger. øverst til høyre. Trykk på Nettleserapp under «Standard».
  2. Trykk på Avansert. Standardapper. Nettleserapp.

Hvordan finne Oppdatering på Samsung?

Slik ser jeg etter oppdateringer av operativsystemet på min Samsung Galaxy-enhet

  1. Innstillinger > Om enheten > Programvareoppdatering > Oppdater nå.
  2. Innstillinger > Om enheten > Programvareoppdatering > Last ned og installer.
  3. Innstillinger > Programvareoppdatering > Last ned oppdateringer manuelt.
Derav, hva er den nyeste oppdateringen på iphone? Den nyeste versjonen av iOS og iPadOS er 15.4.1. Finn ut hvordan du oppdaterer programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch.

Når kommer Android 12?

Android 12 – lanseringsdato

Den helt ferdige versjonen av Android 12 kommer antageligvis til å bli lansert i oktober 2021, skal en gå etter tidligere lanseringsmønstre. Pixel 6 skal lanseres 19. oktober, og det kan godt hende Google avduker Android 12 samtidig.
Tilsvarende, hvordan få google søkefelt? Android-telefoner og -nettbrett

  1. Åpne Chrome-appen .
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer. Innstillinger.
  3. Under «Grunnleggende» trykker du på Søkemotor. Google.

Hvordan få Google søkefelt på Samsung?

Følg stien for å få Google-søkefelt-widgeten tilbake på skjermen Hjem-skjerm > widgets > Google Search. Du bør da se Google-søkefeltet vises igjen på telefonens hovedskjerm.

By Heringer

Hvordan få oversikt over alle abonnement? :: Hvordan oppdaterer jeg nettleseren?
Nyttige lenker