Hjem > H > Hva Er Nettleser På Pc?

Hva er nettleser på PC?

En nettleser (engelsk web browser) er et program som vanligvis brukes til å vise innhold fra Internett som oftest finnes i HTML-formatet. Nettleserens jobb er å «oversette» HTML-kodene som angir plassering av tekst og eventuelt bilder, filmer og lignende og vise dette i henhold til koden.

Les mer

Tilsvarende, kan man ha flere nettlesere?

Du kan faktisk ha så mange nettlesere du vil. Alle sammen er de gratis både å laste ned og bruke, og det innes ingen grenser for hvor mange du kan ha. De lager heller ikke krøll på maskinen din - uansett hva du eventuelt har hørt om dette. Hvilken nettleser er best 2020? Det er Chrome, Vivaldi, Opera, Firefox og Edge som gjør det bra i noen eller alle testene. Vår favoritt er Firefox – den er sikker, rask og fleksibel. Microsofts nye nettleser, Edge, gjør det overraskende nok mindre bra i fullversjonen enn som beta-versjon, men i to av hastighetstestene er den blant de raskeste.

Tilsvarende, hvilken nettleser er best for mac?

Safari, den beste nettleseren for Mac for mange

Personlig, hvis du også er bruker av en iPhone, iPad eller iPod touch, er Safari den beste nettleseren for Mac du kan bruke.
Hva er standard nettleser? Velg Chrome som standard nettleser. Hvis du ikke har Google Chrome på datamaskinen ennå, må du først laste ned og installere Chrome. Klikk på Start-menyen på datamaskinen. Standardapper.

Hvordan oppgradere Google Chrome?

Slik oppdaterer du Google Chrome:

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer. øverst til høyre.
  3. Klikk på Hjelp. Om Google Chrome.
  4. Klikk på Oppdater Google Chrome. Viktig: Hvis du ikke finner denne knappen, har du allerede den nyeste versjonen.
  5. Klikk på Start på nytt.
Du kan også spørre hvordan oppdaterer jeg mobilen? For å oppdatere en mobiltelefon eller et nettbrett med operativsystemet Android, kan du gjøre følgende:
  1. Gå inn på "Innstillinger"
  2. Bla deg nedover og velg "Om enheten"
  3. Velg "Programvareoppdatering"
  4. Velg "Oppdater" Mobilen søker nå etter oppdateringer.

Så, hvordan oppdatere safari nettleser?

Oppdater til den nyeste versjonen av Safari

  1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen  i hjørnet av skjermen.
  2. Klikk på Programvareoppdatering i Systemvalg-vinduet.
  3. Installer alle oppdateringene eller oppgraderingene som vises, hvis det er noen.
Hvordan åpne ny nettleser? Slik velger du en ny nettleser

Klikk på startknappen i Windows 10 og skriv Standard appinstillinger. Klikk på søkeresultatet. Bla ned til Nettleser og klikk på Microsoft Edge. Nå kan du velge en annen nettleser – for eksempel Google Chrome.

Hvordan endre standard nettleser Android?

For å bytte standard nettleser på Android må du først og fremst laste ned appen til den nettleseren du vil ha. Deretter går du til Innstillinger, velger Apper og varsler, og klikker på Standardapper. Velg den som heter Nettleserapp, så klikker du på den nettleseren du ønsker som standard på Android-telefonen din.

By Gregor Eckford

Hvordan gå ut av sikkermodus? :: Hva er den beste nettleseren?
Nyttige lenker