Hjem > H > Hvordan Fjerne Ofte Besøkt På Iphone?

Hvordan fjerne ofte besøkt på iPhone?

Åpne Safari-appen på iPhone eller iPad og gå til startsiden. Finn delen Ofte besøkte, og trykk og hold nede på et nettstedikon. Trykk på "Slett" fra popup-vinduet.

Les mer

Tilsvarende, kan noen se hva jeg har søkt på?

Teknisk sett er det mulig, ja. De som eier eller kontrollerer et nettverk (trådløst eller med ledning) kan i teorien se hvilke nettsider som besøkes av de som er koblet til nettet. Man bør derfor være forsiktig med å bruke åpne, offentlige nettverk som trådløse nettverk på kafeer og restauranter. Hvordan sjekke Google søk? Administrer søkeloggen som er lagret på enheten din

  1. Trykk på Google-søkefeltet på Android-enheten din. Hvis du ikke finner søkefeltet, åpner du Google-appen .
  2. Trykk og hold på det nylige søket .
  3. Trykk på Slett.

Hvem kan se hva jeg søker på Google?

Dersom noen overvåker nettverket du bruker, og du ikke har brukt HTTPS når du søker på Google, vil de kunne se hva du har søkt på, uavhengig av hva som er i loggen din. Beskytt deg mot det ved å alltid bruke HTTPS der det er mulig. Hva er dårlig med digitale spor? Enorme datamengder

Det finnes dessuten mange åpne kilder til personopplysninger, slik som skattelister og telefonregistre. Samtidig blir verktøyene for å søke fram og kombinere mye av denne informasjon, stadig bedre, og mengden personopplysninger som samles inn av de store selskapene, er gigantiske.

Angående dette, hvem har tilgang til dine digitale spor?

Denne informasjonen kan hvem som helst lagre og bruke. Dersom du er logget inn hos Google samtidig som du er på et nettsamfunn, får Google tilgang til hva du gjør i nettsamfunnet og kan bruke denne informasjonen videre. Angående dette, hva er digitale fotspor? Digitale spor er et uttrykk som brukes for å beskrive de sporene som legges igjen ved bruk av internett. Dette er elektronisk informasjon som kan knyttes til en bruker, person, elektronisk verktøy, hendelse eller sted.

Hvordan få vekk bokmerker?

Åpne nettsiden med bokmerket du vil slette. Klikk på den blå stjernen i adresselinjen for å åpne Rediger dette bokmerket vinduet. Klikk på Slett bokmerke. Ta dette i betraktning, hvordan slette alle bokmerker? Viktig: Når du har slettet bokmerker, kan du ikke gjenopprette dem.

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Bokmerker. Bokmerkebehandling.
  3. Til høyre for et bokmerke klikker du på pil ned. Slett.

Hvordan fjerne sider på iPhone 12?

Slik lukker du apper på iPhone 12

  1. Få frem appbytteren ved å sveipe opp fra bunnen av skjermen.
  2. Sveip gjennom appene fra side til side og finn appen du vil lukke.
  3. For å lukke en app, sveip opp på den.
  4. Fortsett å lukke apper som du vil lukke med samme metode.

By Akerboom Penkins

Hva er lokal IP-adresse? :: Hvordan sjekke logg som er blitt slettet safari?
Nyttige lenker