Hjem > H > Hvordan Slette Iphone Uten Kode?

Hvordan slette iPhone uten kode?

Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan gjenopprette ipad uten apple id?

Måten å tilbakestille iPad uten Apple ID, går inn i iPad i gjenopprettingsmodus via iTunes. Oppdater iTunes til den nyeste versjonen først. Start iTunes og koble iPhone til datamaskin med en lyn USB-kabel. iTunes vil oppdage iPhone automatisk. Tilsvarende, kan barn ha egen apple-id? Hvis familiemedlemmet er under 13 år, oppretter du en Apple-ID for han eller henne. Be familiemedlemmet om å logge på iCloud på enheten sin med den nye Apple-ID-en.

Ta dette i betraktning, hvordan opprette ny icloud konto?

Opprett en primær iCloud Mail-adresse på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Slå på iCloud Mail (eller Mail), og følg deretter veiledningen på skjermen for å opprette en iCloud Mail-adresse.
Kan man bruke iPhone uten Apple-ID? Det andre er at du må opprette en Apple-ID. Denne brukes i forbindelse med kjøp av apper og bruk av forskjellige tjenester på telefonen. Du må ikke ha en Apple-ID, men da får du tilgang til svært få tjenester.

Og et annet spørsmål, hvordan logge seg inn på apple-id?

Velg Apple-menyen  > Systemvalg. Klikk på Logg på. Oppgi Apple-ID og passord. Hvis du blir bedt om det, angir du den sekssifrede verifiseringskoden som ble sendt til den godkjente enheten din eller det godkjente telefonnummeret og fullfører påloggingen. Ta dette i betraktning, hvordan logge på icloud konto? Logg på iCloud.com

Gå til iCloud.com og logg på med din Apple-ID. Hvis du allerede er logget på enheten med Apple‑ID‑en din, og enheten har Touch ID eller Face ID, kan du bruke det for å logge på iCloud.com.

Tilsvarende, hvordan kan jeg overføre alt til ny iphone?

Den enkleste måten å overføre innhold til en ny iPhone er via iCloud. Med iCloud-sikkerhetskopi blir alt innhold lagret og den nye iPhonen blir identisk den gamle. Den nye iPhonen vil altså bli identisk lik den gamle. Alle apper, bilder, videoer, data overføres. I forhold til dette, hva skjer når man konfigurerer som ny iphone? Hvis du har en iCloud- eller iTunes- sikkerhetskopi eller en Android-enhet, kan du gjenopprette eller overføre dataene dine fra den gamle enheten til den nye enheten. Hvis du ikke har en sikkerhetskopi eller en annen enhet, velger du Konfigurer som ny [Enhet].

Angående dette, hvordan endre autoutfyll?

på Android-enheten din. Innstillinger. Trykk på Autofyll og betalinger. Trykk på Betalingsmåter eller Adresser med mer.

By Sethrida छोगालाल

Hvordan koble til Apple Watch igjen? :: Hvordan endre Apple ID på telefon?
Nyttige lenker