Hjem > K > Kan Man Se Hvem Som Stemmer På Instagram?

Kan man se hvem som stemmer på Instagram?

Etter 24 timer forsvinner innsikt om stemmer/ hvem som har sett historien. Historien kan du se i 2 uker under “hendelser” inne i innsikt, men du vil altså IKKE kunne se hvem som stemte eller resultater/ fordeling på Ja/Nei.

Les mer

Hvordan få swipe up Instagram?

Fra og med 30. august 2021 avvikles swipe-opp-lenker på Instagram. Disse lenkene blir erstattet med en link-sticker, noe som gir en større frihet og «låste» funksjoner fra Instagram blir nå mer tilgjengelig for alle – uavhengig av følgere og likes. Hvordan dele reels på story? For å selv publisere en Reels-video går du til startsiden og sveiper til venstre for å komme til Story-modus. Der finnes nå en liten meny med tekstene DIREKTE, HISTORIE og REELS. Klikk deg inn under Reels-fanen og begynn å skape i henhold til funksjonene ovenfor.

Hvordan få reels tilbake i feed?

Åpne Instagram (kanskje åpenbart, men hey...). Trykk på kameraikonet øverst til venstre. I menyen som åpner seg nederst på skjermen velger du Reels av de tre alternativene "Direkte/Historie/Reels". Trykk på Reels-knappen nederst midt på skjermen for å filme. Hvordan få reels i feed? For å komme til der du lager Reels, må du først gå inn der du lager Instagram Story. Til høyre ligger alternativet "Reels", som du trykker på. Da kommer det opp en meny på venstre side, der du kan velge musikk, varighet, hastighet, effekter og hvor lenge du skal spille inn om gangen, samt nedtellingsmuligheter.

Når er det best å legge ut reels på Instagram?

Bruken av Instagram fortsetter å øke i alle aldrer! Beste dagen for publisering: Hovedsaklig mandag og / eller torsdag. Beste tid for publisering: 02:00, 08:00, 09:00, 17:00. Du kan også spørre hvordan se story på insta uten at det vises? Her er fremgangsmåten:

  1. Trykk på story-ikonet før eller etter den du vil snike på.
  2. Hold inne på bildet, og du vil se at ikoner og streker forsvinner og bildet står alene.
  3. Ta en annen finger og sveip forsiktig over bildet, og du vil se storyen uten at vedkommende får beskjed om at du har sett den.

Derav, hvordan få video på instastory?

Du kan også sveipe hele skjermbildet mot høyre. Da vil du komme til et kameragrensesnitt, hvor du har tilgang på en rekke forskjellige verktøy. For å ta et bilde, trykk på kameraknappen. Holder du knappen inne, tar du opp video. I forhold til dette, hvordan slette my story instagram? Hvordan sletter jeg en historie fra historiearkivet mitt på...

  1. Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din.
  2. Trykk på .
  3. Trykk på Arkiv.
  4. Trykk på historien du vil slette.
  5. Trykk på (iPhone) eller (Android).
  6. Trykk på Slett, og trykk på Slett én gang til for å bekrefte.

Ta dette i betraktning, hvordan poste innlegg på story?

Hvordan deler jeg noens innlegg fra feeden i Instagram-historien...

  1. Trykk på under bildet eller videoen i feeden.
  2. Trykk på Legg til innlegg/video i historien din.
  3. Trykk på Send til.
  4. Trykk på Del ved siden av Din historie, og trykk deretter på Ferdig.

By Grissel

Hvordan dempe lyden på AirPods? :: Hvordan dele andres post på Instagram?
Nyttige lenker