Hjem > H > Hvordan Sende Store Filer Fra Iphone Til Pc?

Hvordan sende store filer fra iPhone til pc?

Koble først din iPhone til en PC med en USB-kabel som kan overføre filer.

  1. Slå telefonen på, og lås den opp. PC-en finner ikke enheten hvis enheten er låst.
  2. Velg Start -knappen på PC-en, og velg deretter Bilder for å åpne Bilder-appen.
  3. Velg Importer > Fra en USB-enhet, og følg instruksjonene.

Les mer

Hvordan lager man sin egen YouTube kanal?

Opprett en personlig kanal

  1. Logg på YouTube på en datamaskin eller via mobilnettstedet.
  2. Klikk på profilbildet ditt. Opprett en kanal.
  3. Du blir bedt om å opprette en kanal.
  4. Sjekk om informasjonen er riktig (i henhold til bildet og navnet for Google-kontoen din), og bekreft for å opprette en ny kanal.
Hvordan låse YouTube? Helt nederst på You Tubes forside, finner du muligheten til å skru på et «sikkerhetsmodus». Ved å endre denne til «På», skjuler du videoer som kan ha upassende innhold for barnet ditt.

Hvordan sende mange dokument på mail?

Åpne filen du vil sende. Klikk på Send til e-postmottaker på verktøylinjen for hurtigtilgang for å åpne en e-postmelding. Filen vises i meldingsfeltet. Angi aliasene til mottakerne, rediger emnelinjen og meldingsteksten etter behov, og klikk deretter Send. Hvordan sende PDF-fil på mail? Send en PDF-fil med en annen webmail-konto

  1. Velg E-post på web, og velg deretter Legg til annen e-postadresse du bruker.
  2. Skriv inn e-postadressen, passordet og IMAP- og SMTP-innstillinger i dialogboksen Legg til e-postkonto på web, og klikk på Legg til.
  3. Når webmailen er konfigurert, klikker du på Neste.

Tilsvarende, hvordan sende en mappe på mail?

Trikset er å pakke mappen (eller å zippe den som man sier) før den sendes. I praksis betyr det at det opprettes en ny fil som inneholder både mappen og alle filene i denne. –Og det er denne zippede filen man da sender. Deretter, hvordan sende lang video? Hvordan sender jeg en video fra en Android-telefon? Å sende en video fra en Android-telefon er det samme som å sende en video fra en iPhone. Bare last opp filen i Dropbox-appen, opprett en delt kobling og send den til de du vil på e-post, chat eller tekst.

Du kan også spørre hvordan sende video på messenger?

Hvis du ønsker å sende en av disse, gjør du det slik:

  1. Åpne Messenger, åpne deretter samtalen du ønsker å sende vedleggene til.
  2. Trykk på Gallery plassert på venstre side av tekstboksen. Bildene og videoene dine skal vises. Trykk på den du vil dele.
  3. Truffet Send.
Og et annet spørsmål, er wetransfer trygt? Med en PRO-konto hos WeTransfer får du mulighet til å sende større filer. Dessuten kan du kryptere og passordbeskytte filene.

Hvordan komprimere MP4 filer?

AnyMP4 Video Converter Ultimate er et middel som kan komprimere MP4-filen. Det er skrivebordsprogramvaren som hjelper deg med å redusere MP4-filen til en mindre størrelse på Windows og Mac-datamaskinen. Last ned Video Converter Ultimate, installer og kjør det umiddelbart.

By Paulina

Hvordan dele andres post på Instagram? :: Hvordan klippe video på Samsung?
Nyttige lenker