Hjem > H > Hva Er Feide Pålogging?

Hva er Feide pålogging?

Feide er den nasjonale løsningen for sikker innlogging og datadeling i utdanning og forskning. Med Feide får elever, studenter, forskere og undervisere trygg og riktig tilgang til en rekke ulike digitale tjenester med ett brukernavn og passord. Feide tilbyr også sterk autentisering der sikrere innlogging er nødvendig.

Les mer

Hvordan fjerne Feide innlogging?

Deaktivering av Feide-autentisering er fortsatt under testing, så kontakt Sikt på [email protected] dersom du ønsker å fjerne Feides brukernavn og passord fra innloggingsvinduet. I forhold til dette, hvordan lage feidebruker? Opprett Feide-konto

  1. Trykk på Passordweb, se lenke under.
  2. Velg språk, norsk eller engelsk.
  3. Velg Student.
  4. Velg Aktiver konto/Glemt passord.
  5. Fyll inn ditt studentnummer, fødsels- og personnummer (eller d-nummer), og pinkode.
  6. Trykk Valider.
  7. Lag et passord.

Følgelig, hva skal man gjøre hvis man ikke husker passorde på instagram?

Dersom du ikke har tilgang til brukeren, trykker du på "Har du glemt passordet?", eller klikker på denne lenken https://www.instagram.com/accounts/password/reset/. Ta dette i betraktning, hva betyr tilbakestill passord? Du kan endre passordet av sikkerhetshensyn, eller tilbakestille det hvis du har glemt det. Passordet til Google-kontoen din brukes for å få tilgang til mange Google-produkter, som Gmail og YouTube.

Hva er nye Feide?

Nye Feide er en tjeneste for trygg innlogging, sikker datadeling, forbedret personvern og tilrettelegging for innovasjon. Nye Feide er et resultat av at Feide og Dataporten er slått sammen til én tjeneste. Tilsvarende, hvordan aktivere feide? For å gi brukerne i din organisasjon tilgang til en tjeneste med Feide-innlogging, følg fremgangsmåten under:

  1. Trykk “Aktiver en ny tjeneste" under “Tjenester”-fanen.
  2. Søk etter tjenesten du ønsker å aktivere.
  3. Trykk på navnet til tjenesten du ønsker å aktivere.
  4. Trykk på knappen “Aktiver denne tjenesten”.

Følgelig, hva betyr ordet feide?

FEIDE (Felles Elektronisk IDEntitet) er tjeneste for enhetlig identitetsforvaltning i norsk utdanningssektor. Sikker identifisering av elever og lærere er nødvendig for å gi riktig tilgang til digitale ressurser og tjenester. Hvordan slette Automatisk innlogging? Hvis du vil bekrefte den lagrede legitimasjonen din når du logger på, kan du slå av «Automatisk pålogging».

  1. Åpne Chrome-appen. på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer. til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på Innstillinger. Passord.
  4. Slå på eller av «Automatisk pålogging».

Så, hvordan fjerne innlogging på windows 10?

Har du en lokal brukerkonto på en pc med Windows 10, fjerner du enkelt passordkontrollen ved å åpne startmenyen og skrive netplwiz. Klikk på søkeresultatet Netplwiz øverst i startmenyen. Det er lett å fjerne passordet til Windows hvis du har en lokal brukerkonto på maskinen.

By Itch Radle

Hvordan endre passord på Chromebook? :: Hvordan endre Passord på epost?
Nyttige lenker