Hjem > H > Hva Er Tofaktor Pålogging?

Hva er tofaktor pålogging?

Hva er tofaktor-pålogging? Tofaktor-pålogging betyr at du benytter to metoder for å bekrefte din identitet ved pålogging: passordet ditt. bekreftelse via en mobiltelefon-app (Authenticator) eller SMS.

Les mer

Hvordan bruke Tofaktorautentisering?

Et velkjent eksempel på tofaktorautentisering, er ved kontantuttak fra minibank. For å få tilgang til kontoen trenger du riktig kombinasjon av bankkort (noe du har), og PIN-kode (noe du vet). BankID er også en mye brukt løsning for tofaktorautentisering, som brukes til å logge på mobilbank, blant annet. Hvordan fjerne Tofaktorautentisering? Slå av 2-trinns bekreftelse

  1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Velg Totrinnsbekreftelse i «Sikkerhet»-delen. Du må kanskje logge på.
  3. Velg Slå av.
  4. Bekreft at du vil slå av 2-trinns bekreftelse, i forgrunnsvinduet som åpnes. Velg Slå av.

Så, hva er en verifiseringskode?

Med tofaktorautentisering trenger du en verifiseringskode for å logge deg på med Apple-ID-en på en ny enhet eller nettleser. Når du logger deg på med Apple-ID-en på en ny enhet eller nettleser, bekrefter du identiteten din med passordet ditt i tillegg til en sekssifret verifiseringskode. Hvor finner jeg kodegenerator på Iphone? Trykk på hovedmeny-knappen, de tre linjene helt til høyre i menyen, og bla deg til bunn i listen. Der finner du kodegeneratoren. Åpne denne. Vel inne i kodegeneratoren blir du møtt av en skjerm som denne, med en sekssifret kode omtrent midt i skjermbildet.

I forhold til dette, hva er totrinns pålogging?

Med totrinnsbekreftelse logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du får (en kode på telefon). Totrinnsbekreftelse gjør kontoen din sikrere fordi det hindrer andre å logge inn på din konto, selv om uvedkommende kjenner til ditt passord. Hva er Microsoft authenticator? Det er enkelt, praktisk og sikkert å logge på med Microsoft Authenticator. Bruk telefonen, ikke passordet ditt, til å logge deg på Microsoft-kontoen din. Du behøver bare angi brukernavnet ditt og deretter godkjenne varslingen som sendes til telefonen.

Og et annet spørsmål, hva er 2fa kode?

Hva er 2FA? 2FA (tofaktorautentisering) er kjent ved mange navn, men i korthet betyr det at man bruker 2 faktorer ved innlogging, dvs man legger på en ekstra sikkerhet foruten bare passordet. Det mest kjente 2FA systemet i Norge er BankID (og BankID på mobil). Noe du vet, dvs passord, pin kode og lignende. Hvordan bruke Google autentisering? Konfigurer Google Autentisering

  1. Gå til Google-kontoen din på enheten.
  2. Velg Sikkerhet øverst i navigasjonspanelet.
  3. Trykk på Totrinnsbekreftelse under «Google-pålogging».
  4. Finn «Autentisering-appen» under «Legg til flere trinn 2 for å bekrefte at det er deg», og trykk på Konfigurering.
  5. Følg veiledningen på skjermen.

Folk spør også hvordan aktivere totrinnsbekreftelse?

Aktiver totrinnsbekreftelse

  1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Velg Sikkerhet i navigasjonspanelet.
  3. Under «Google-pålogging» velger du Totrinnsbekreftelse. Kom i gang.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

By Dygert

Når er strømnettet i fase? :: Hva er arbeidspsykologiske tester?
Nyttige lenker