Hjem > H > Hva Betyr Ordet Feide?

Hva betyr ordet Feide?

FEIDE (Felles Elektronisk IDEntitet) er tjeneste for enhetlig identitetsforvaltning i norsk utdanningssektor. Sikker identifisering av elever og lærere er nødvendig for å gi riktig tilgang til digitale ressurser og tjenester.

Les mer

Hvor finner jeg kandidatnummer på studentweb?

Studentnummer og kandidatnummer

Studenter som er oppmeldt til eksamen finner sitt kandidatnummer under «kommende hendelser» og «Aktive emner» i Studentweb.
Hvor mange studenter på HVL Bergen? Høgskulen på Vestlandet (HVL) er ein av dei største utdanningsinstitusjonane i landet, med om lag 17.000 studentar. Kvart år uteksaminerer vi 4.500 kandidatar som er med på å løyse viktige samfunnsoppgåver.

Dessuten, hvordan koble til internett på hvl?

hvlHVL

Du kan nytte «Eduroam cat tool» for å automatisk sette opp innstillingane slik:

  1. Gå til nedlastningside.
  2. Klikk på knappen «Last ned din eduroam profil»
  3. Kjør filen som lastes ned.
  4. Fyll inn brukernavn og passord.
  5. Trykk installer.
Hvordan bruke adgangskort NTNU? Nytt adgangskort

Du logger deg på med din vanlige NTNU bruker-id og passord. Underveis i prosessen skal du velge en PIN-kode til adgangskortet og et utleveringssted.

Når kommer vitnemålet NTNU?

Vitnemål fra fullført grad

Dersom du har tatt en hel grad, f. eks. en mastergrad, vil du automatisk få tilsendt et fysisk eksemplar av ditt vitnemål. Dette kan ofte ta litt tid, gjerne 1-2 måneder etter fullført grad.
Man kan også spørre hva er et brukernavn? Et sett av tegn som identifiserer brukeren av et system. Kan være hvilke som helst tegn i kombinasjon. Brukes ofte i sammenheng med passord for å hindre uvedkommende i å nå adgangsbegrensede data.

Hvor finner jeg brukernavn Nordnet?

Du kan endre brukernavnet og passordet ditt når du er innlogget under "Mine sider" og "Min profil & Innstillinger". Det er kun mulig å endre passordet, dersom du husker ditt gamle passord. Husker du ikke passordet ditt må du bestille opp et nytt et. Hva er UiO mailen min? Hva er e-postadressen min? Hvis du lurer på hvilken e-postadresse du har fått, kan du logge deg på Brukerinfo-tjenesten. Du finner adressen på E-post-fanen.

Hvor finner jeg kandidatnummeret mitt?

Du kan finne det aktuelle kandidatnummeret dagen etter at du har vurderingsmeldt deg til emnet på Studentweb, på hovedsiden når du logger inn, under kommende hendelser. Husk å sjekke hvilket kandidatnummer du skal bruke før du møter opp til eksamen.

By Dulcie Bomford

Hvordan finne passordet til trådløst nettverk? :: Hvordan endre passord NTNU?
Nyttige lenker