Hjem > E > Er Det Komma Mellom Hei Og Navn?

Er det komma mellom Hei og navn?

Når helsingar som Hei, Hallo og God dag står åleine på lina, skal det ikkje setjast komma eller punktum etter. Står det eit namn etter helsingsordet, skal det setjast komma føre namnet (ikkje etter). Utropsteikn til slutt er valfritt.

Les mer

Hvordan skrive mail til arbeidsgiver?

Slik skriver du jobbmail

  1. Kom fort til poenget.
  2. Skriv korrekt.
  3. Bruk smilefjes – hvis mottageren bruker det.
  4. Sjekk hvem som er mottager før du trykker på Send-knappen.
  5. Ikke eksperimenter med fonten.
  6. Skriv kort og presist i emnefeltet.
  7. Ikke skriv for langt.
  8. Ikke alle beskjeder bør sendes på mail.
Deretter, hvordan svare på mail på iphone? Svar fra et Mail-varsel

Hvis du vil svare kun til avsenderen, klikker du på Svar-knappen i verktøylinjen i meldingsvinduet. Klikk hvor som helst i varslingen for å åpne meldingen, og deretter svare.

Angående dette, hvordan sende mail som vedlegg?

Videresend en e-post som vedlegg

  1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Velg e-postene du vil ha.
  3. Klikk på Mer. Videresend som vedlegg.
  4. Legg til mottakere i «Til»-feltet. Du kan også legge til mottakere i «Kopi»- og «Blindkopi»-feltene.
  5. Legg til et emne.
  6. Skriv e-posten.
  7. Klikk på Send nederst.
Følgelig, hvordan å slutte et brev? Avslutninga skal være kort. Be gjerne høflig om et snarlig svar, slik det er gjort i eksempelbrevet. Avslutt med "Med hilsen" eller "Med vennlig hilsen" og navnet ditt. Husk å signere brevet for hånd.

Hvordan skriver man MVH?

Spørsmålet de oftest får angående e-post, er hvorvidt det er høflig å bruke forkortelsen MVH. – Da sier vi nei, sier Gusfre Ims, og forklarer at siden det hverken er plassmangel eller strenge krav til antall tegn i e-poster, er det bedre å skrive «Med vennlig hilsen» helt ut. Når skal man bruke utropstegn? Utropstegn er et skrifttegn som brukes for å markere avslutning på utrop og interjeksjoner, oppfordringer og ønsker, samt setninger i imperativ. Sammen med spørsmålstegn og punktum utgjør utropstegn en gruppe av store skilletegn. Stopp tyven!

Skal det være punktum etter ca?

Ikke ekstra punktum når forkortelsespunktum står sist i setningen. «Vanlige forkortelser er f. eks., osv. og ca.» (Ikke to punktumer etter «ca.»!) Skal forkortelser skrives med punktum? Skrivemåte. På norsk anbefaler Språkrådet at man som hovedregel skal bruke punktum etter forkortelser. Det skal ikke være punktum i initialord (NRK) og forkortelser for mynt (kr), mål (cm) og vekt (kg). I sammensetninger får forkortelser bindestrek (tv-program).

Også, hvordan forkorte måneder?

Rett forkorting av månad og månader er «md.».

Forkortinga «mnd.» har vore i bruk tidlegare, men etter dagens offisielle skrivereglar skal forkortinga vere «md.». Den gjeld både for eintals- og fleirtalsforma.

By Dorey

Hvor melde svindelforsøk? :: Hvordan være hyggelig på mail?
Nyttige lenker