Hjem > H > Hvorfor Finnes Det Ikke Iphone 9?

Hvorfor finnes det ikke iPhone 9?

#1) Det var iPhones 10-årsjubileum

I stedet for å bare bite i hjel og følge konvensjonen, bestemte Apple-sjefene seg for å hoppe over iPhone 9 og gå rett til iPhone X – X betyr 10, det er et romertall til informasjon.

Les mer

Hvor mye koster iPhone 8?

Iphone 8 kommer også med bluetooth 5.0 og hurtiglading. Den billigste prisen for Apple iPhone 8 2GB RAM 64GB akkurat nå er 2 490 ,-. Hvor stor er iPhone XS? Begge telefonene har spesialutviklede OLED-skjermer som Apple kaller «Super Retina». XS har en skjermstørrelse på 5,8 tommer (samme som iPhone X), mens displayet på storebroren XS Max er på hele 6,5 tommer.

Når kom iPhone XS?

iPhone XS og iPhone XS Max er smarttelefoner utviklet av Apple og fabrikkert av Foxconn, Den ble lansert 12. september 2018. Sammen med iPhone XR er de tolvte generasjon av iPhone. Når kom iPhone XS ut?

iPhoneLansert medLanseringsdato
iPhone 8 / 8 PlusiOS 1122. september 2017
iPhone XiOS 11.0.13. november 2017
iPhone XS / XS MaxiOS 1221. september 2018
iPhone XRiOS 1226. oktober 2018

Tilsvarende, er iphone xr og xs like store?

Rent størrelsesmessig er iPhone Xr litt større enn iPhone Xs, og betydelig større enn tidligere iPhone-modeller, som iPhone 8. Dette gjør valget litt vanskeligere for dem som vil ha en ny iPhone, men vegrer seg for større mobiler. Hva betyr XR? XR-utvikling er en teknologiutdanning med fokus på utvidet virkelighet, eller Extended Reality. Studiet gjør deg klar for jobb innen Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR). Utvidet virkelighet (XR) refererer til plattformene Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR).

Angående dette, hva er iphone xr?

iPhone XR er en smarttelefon utviklet av Apple og fabrikkert av Foxconn. Den ble lansert 12. september 2018 og er den tolvte generasjonen av iPhone. Telefonen ble lansert sammen med iPhone XS og XS Max som en rimeligere variant, og har en LCD på 154 mm (6,06 tommer). Hvilken iPhone er best 2021? #1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

Hvilken iPhone er størst?

Den største iPhonen du kan kjøpe akkurat nå er iPhone 13 Pro Max; den har en 6.7 tommers OLED-skjerm, den største som noen gang er montert på en iPhone, og den måler 160.8 x 78.1 x 7.4 mm, noe som gjør den til den største iPhone Apple har produsert til dags dato, med hensyn til skjermstørrelse.

By Dressel Mairena

Hvor stor skjerm har iPhone XS Max? :: Hva er forskjellen på iPhone X og XS?
Nyttige lenker