Hjem > H > Hvordan Aktivere Facetime Iphone?

Hvordan aktivere FaceTime iPhone?

Gå til Innstillinger og trykk på Mobilnett eller Mobildata, og slå deretter på FaceTime. Hvis du bruker iPad, ser du kanskje Innstillinger > Mobildata. Gå til Innstillinger > FaceTime og sørg for at FaceTime er slått på. Hvis du ser «Venter på aktivering», slår du FaceTime av og deretter på igjen.

Les mer

Hvordan aktivere FaceTime?

Slå av og start iMessage og FaceTime på nytt

  1. Gå til Innstillinger > Meldinger og slå av iMessage.
  2. Gå til Innstillinger > FaceTime og slå av FaceTime.
  3. Start enheten på nytt: iPhone. iPad. iPod touch.
  4. Slå på iMessage og FaceTime igjen.
Kan man bruke FaceTime uten wifi? Siden iPhone 4 kan du imidlertid Facetime uten Wi-Fi. Alt du trenger er en 3G- eller 4G-tilkobling for mobildata. Det er ingen forskjell mellom å bruke Facetime med Wi-Fi eller med mobildata, bortsett fra selvfølgelig for kostnaden.

I forhold til dette, hvordan logge av facetime på ipad?

Slå FaceTime på eller av

  1. Slå av FaceTime: Velg FaceTime > Slå av FaceTime. Merk: I stedet for å slå av FaceTime, kan du slå på Ikke forstyrr i Kontrollsenter, noe som hindrer varslinger fra å forstyrre deg.
  2. Slå på FaceTime: Velg FaceTime > Slå på FaceTime.
Hvordan FaceTime med Android? Du kan ikke laste ned en FaceTime -app for Android du vil heller aldri klare dette. I stedet må du få en lenke fra en iPhone-bruker, klikke på den og deretter bli med i konverteringen via deg Samsung-telefonens nettleser.

Og et annet spørsmål, hva koster det å ringe på facetime?

Nei, dette koster ingenting når du er pålogget internett. Bruker du mobildata, er det kun mobildataen du betaler for. Så, kan ikke sende tekstmelding iphone? Hvis du ikke kan sende eller motta meldinger på iPhone, iPad eller iPod touch

  • Start enheten på nytt:
  • Sjekk nettverksforbindelsen.
  • Hør med operatøren din for å se om meldingstypen du prøver å sende – for eksempel MMS eller SMS – er støttet.

Derav, hva kan man snakke om på facetime?

Hva skal vi snakke om på facetime?

  • Skriv en liste med stikkord på hva dere kan snakke om.
  • De aller mange er glad i å snakke om seg selv og egen erfaringer. Still spørsmål på en sånn måte at han må svare noe annet en ja eller nei. For eksempel: Hva synes du om...?
  • Finn ut hva dere har felles. Tv-serier? Musikk?
Hvordan FaceTime med flere samtidig? Via FaceTime-appen

Du kan også starte en gruppesamtale direkte inne i FaceTime-appen. Om du åpner denne, vil du se en blå pluss-knapp (+) øverste i høyre hjørne. Trykker du på denne, får du opp valg for Nytt FaceTime-anrop. Her kan du legge til alle du vil at skal være med i samtalen.

Kan ikke motta SMS fra en kontakt?

Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus.

By Rosanne Phay

Hvordan sette opp FaceTime? :: Er det fingeravtrykk på iPhone 12?
Nyttige lenker