Hjem > H > Hvordan Starte Opp Iphone 12?

Hvordan starte opp iPhone 12?

Konfigurer iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Slå på enheten.
  2. Hvis du har en annen enhet, bruker du Hurtigstart.
  3. Aktiver enheten.
  4. Konfigurer Face ID eller Touch ID, og opprett en kode.
  5. Gjenopprett eller overfør informasjon og data.
  6. Logg på med Apple-ID.
  7. Slå på automatiske oppdateringer og konfigurer andre funksjoner.

Les mer

Følgelig, hvordan slå på iphone 13?

Slik starter du iPhone X, 11, 12 eller 13 på nytt

Hvis enheten er frosset eller ikke reagerer, kan du framtvinge omstart av den. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på sideknappen (på høyre side av iPhone) inntil du ser Apple-logoen.
Hvordan synkronisere to iphoner? Forsikre deg først om at du er logget inn på den samme Apple ID-kontoen på begge enhetene, og sørg for at begge enhetene har wifi slått på. I iCloud-delen av Innstillinger-appen ser du en liste over apper som kan synkroniseres på tvers av alle enhetene dine, og du kan slå synkronisering på eller av for hver enkelt.

Hvordan starte opp ny iPad?

Hvis iPad-en er synkronisert med iTunes, kobler du den til datamaskinen du har synket den med. Åpne iTunes og vent til programmet har synkronisert enheten og laget en sikkerhetskopi. Når det er gjort, klikker du på «Gjenopprett [navnet på enhet]» og deretter «Gjenopprett fra iTunes-sikkerhetskopi». Hvordan overføre til ny iPhone 12? Alternativ 2: iCloud sikkerhetskopi

På din gamle iPhone, gå til Innstillinger og trykk på brukerinformasjonen din. Der skal det stå Apple ID, iCloud, iTunes & App Store sammen med navnet ditt, og trykk deretter på iCloud > iCloud-sikkerhetskopi og slå den på og trykk på Sikkerhetskopier nå. Slå på din nye iPhone.

Du kan også spørre hvordan starte iphone 13?

Slik slår du på iPhone 13

Trykk og hold inne sideknappen på høyre side av iPhone til Apple -logoen vises for å slå den på.
Følgelig, hva gjør man når iphone ikke vil slå seg på? Tving iPhone med Face ID til å starte på nytt:

Trykk på og slipp raskt Volum opp-knappen, trykk på og slipp raskt Volum ned-knappen og hold deretter inne sideknappen. Slipp knappen når Apple-logoen vises.

Hvordan starte telefonen på nytt?

Hvis telefonen din ikke reagerer, kan du utføre en “soft-reset” ved å trykke volum opp-tasten og strømknappen samtidig i ca. 15 sekunder (eller til telefonen vibrerer). Dermed skal telefonen din umiddelbart starte på nytt. Dette er en trygg og rask måte å starte enheten din på nytt uten å miste eller slette data. Kommer meg ikke inn på iPhone? Hold inne den aktuelle knappen for iPhonen og koble iPhone til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus på iPhonen. Deretter kan du slippe knappen.

Derav, hvordan få alle apper over på ny iphone?

Den enkleste måten å overføre innhold til en ny iPhone er via iCloud. Med iCloud-sikkerhetskopi blir alt innhold lagret og den nye iPhonen blir identisk den gamle. Den nye iPhonen vil altså bli identisk lik den gamle. Alle apper, bilder, videoer, data overføres.

By Cheney

Hvordan overføre iPhone til ny iPhone? :: Hvordan endre størrelse på skjermen?
Nyttige lenker