Hjem > E > Er Melon Slankende?

Er melon slankende?

Slankemat. Til tross for at noen av melonene er ganske søte, er de kalorifattige og sunne. Ikke mange desserter kan skimte med kun 32 kalorier per 100 gram. Inneholder også A- og C-vitamin i tillegg til kalsium.

Les mer

Man kan også spørre hvilken melon har minst kalorier?

Melon er som nevnt et sunt og supergodt alternativ når du har lyst på en forfriskning i sommervarmen. De ulike melonene inneholder kun mellom 26 og 38 kalorier per 100 gram mens vannmelon, som vi kanskje spiser aller mest av, har 35 kalorier per 100 gram. Hvor mange kalorier har honningmelon?

DataMengdeEnhet
Kcal37kalorier
Protein0.5gram
Karbo8.1gram
Sukker8.1gram

I forhold til dette, hvilken melon er best?

Honningmelon. Honningmelonen har et fast fruktkjøtt med god tyggemotstand, og en litt mildere smak enn andre sukkermeloner. Smaken er best og melonen friskest om den er litt avkjølt. Blir man tjukk av vannmelon? Vekt og helse

I 100 gram vannmelon er det 30 kalorier. Det betyr at du får i deg 150 kcal hvis du spiser en halv kilo vannmelon, altså relativt lite når vi vet at en gjennomsnittsperson trenger rundt 2500— 3000 kcal per dag.

Er vannmelon skall sunt?

Ikke kast verken frø eller skall av vannmelonen, du kan menlig lage skikkelig mye god mat av hele frukten. Dessuten, hvilken frukt er det mest sukker i? Banan, mango og grønne druer er de fruktene som har høyest karbohydratinnhold og som diabetikere bør være mest forsiktig med. Det betyr ikke at diabetikere må unngå disse, men begrense mengdene.

Hvilken frukt er mest næringsrik?

Den sunneste frukten er den du faktisk spiser. Det er ikke så mange som spiser mye grapefrukt og granateple, men mange spiser banan, eple og appelsin. Det er de fruktene som vi spiser mest av som gir mest næring, og alle har de til felles at de tilfører kroppen mye godt, og bidrar til 5 om dagen. Hvilken frukt er det minst kalorier i?

FruktKalorier per 100 g
Sitron:Kcal 35
Blåbær:Kcal 36
Vannmelon:Kcal 38
Grapefrukt:Kcal 38

Man kan også spørre hva er det sunneste pålegget?

Eksempler på sunt kjøttpålegg er kokt skinke, bankekjøtt, roastbiff og hvitt kjøtt. Bønner og tofu er også gode alternativ til kjøtt. Belgfrukter som linser, erter og bønner er proteinrike, inneholder lite fett og er uten kolesterol. De fleste kan med fordel spise mer belgfrukter.

By Delora Novitsky

Hva kan man spise med lite kalorier? :: Hvorfor skylle bokhvete?
Nyttige lenker