Hjem > K > Kan Man Veksle Gamle Svenske Sedler I Banken?

Kan man veksle gamle svenske sedler i banken?

Har du fortsatt svenske sedler i lommeboka, bør du veksle dem inn nå. Svenskene får nye sedler, og da kan du ikke bruke de gamle. GAMLE: De gamle sedlene blir ugyldige 31. august, men fortsatt er det over en milliard svenske kroner som ikke er vekslet inn.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan sette inn penger i minibank?

Du sier ifra om at du ønsker å sette inn penger (eller ta ut penger) Bruk et BankAxept kort i betalingsterminalen og tast PIN-kode (innskudd gjøres kun til kortet som benyttes) Gi ekspeditøren pengene du vil sette inn. Kontroller at pengene du setter inn stemmer med pengene du gir fra deg. Hvem har bank i butikk? Tjenestene er tilgjengelig i alle KIWI- og MENY-butikker, Jacobs, de fleste SPAR-butikker og enkelte butikker i kjedene Joker og Nærbutikken. Dette tilsvarer en dekningsgrad på cirka 98 prosent av Norges befolkning. De aller fleste bankene er med på samarbeidet.

Hvor kan jeg sette inn kontanter DNB?

Du kan ta ut opptil 10.000 kroner og sette inn penger i alle Meny- og Kiwi-butikkene, nesten alle Spar og noen av Joker-butikkene. Kan jeg sette inn utenlandsk valuta på konto? I våre innskuddsautomater kan du veksle tilbake utenlandske sedler til norske kroner for innskudd på konto i Nordea.

Hvor er det best å veksle penger?

– Det lønner seg alltid å velge lokal valuta når du tar ut penger eller skal betaler for noe. Både minibanker, butikker og restauranter ønsker gjerne at du skal betale med norske fordi de tjener mer på dette. Det betyr at det blir dyrere for deg, sier hun. Tilsvarende, kan man veksle valuta på posten? For veksling av sedler via post kan du legitimere deg med Bank-ID i forkant av innsending via Norges Banks ID-kontrolltjeneste. Norges Bank vil sjekke navn og mottakerkonto på innsendt skjema mot mottatt elektronisk ID.

Tilsvarende, hvor mye valuta kan man ta ut i minibank?

Minibank: I Norge: 5.000 kroner. I utlandet: 9.900 kroner pr. fire dager. Tilsvarende, hva er kursen på dollar? NB har vist valutakurser på 9,9808 krone for euro og 9,4426 krone for amerikanske dollar.

Hvor mye kan jeg veksle?

Melding til Tollvesenet

Inn- og utførselsgrensen til Norge er 25 000 kroner. Hvis du skal ha med deg valuta tilsvarende mer enn 25 000 kroner til eller fra Norge, må du deklarere dette og melde ifra til Tollvesenet.

By Debarath Grate

Hva er AIP drone? :: Hvor mye koster det å veksle til euro?
Nyttige lenker