Hjem > H > Hva Betyr Hp I Pokemon Go?

Hva betyr HP i Pokemon go?

Hit Points (HP) viser hvor mye juling en Pokémon tåler før den besvimer. Experience Points (XP) får du gjennom hele spillet, ved å for eksempel fange Pokémons, utvikle dem, ved å klekke egg eller når du tar over Gyms.

Les mer

Man kan også spørre hva er xp i pokémon?

En viktig del av Pokemon Go er å øke i level og da trenger du XP. (Experience Points). Du får forskjellig XP ut fra hva du gjør. Så, hvordan gjøre pokémon sterkere? Slik får du høyere CP på en Pokémon ved hjelp av candy:

Hver gang du fanger en Pokémon får du en candy. Candy er forskjellig fra Pokémon til Pokémon, du har altså for eksempel «Zubat candy» og «Drowzee candy». Ved å få mange nok candy kan du utvikle din Pokémon, og den vil da få mye høyere CP.

Hva betyr Niantic?

Niantic er et amerikansk firma som spesialiserer seg i utviklingen og publiseringen av videospill til mobiltelefon. Hva er poenget med Pokemon go? Målet ditt er i hovedsak å fange alle Pokémon som finnes der ute, og bli den beste treneren i verden. Dette er det grunnleggende konseptet Pokémon startet med for 20 år siden.

Hva slår vann Pokémon?

Pokémon GO Pokédex-nummerPokémon-navnSvak mot
#078rapidashVann, stein, bakke
#126MagmarVann, stein, bakke
#136FlareonVann, stein, bakke
#146MoltresVann, stein, elektrisk
Hva er et lucky egg? For å klekke eggene mer eller mindre samtidig bør du starte med å legge 10 km-eggene til ruging, gå omtrent fem kilometer, starte 5 km-eggene, gå omtrent tre kilometer og så starte 2 km-eggene. Dette vil gi store mengder XP/poeng om man har et «lucky egg» aktivert, tipser Svendsen.

Dessuten, hvordan få legendarisk pokémon?

Raids som er i ferd med å bli aktive vil vises over deres tilsvarende Pokémon Gyms som et egg-symbol: et rosa stripet egg for “Normale” monstre (vanskelighetsgrad ett og to), et hvitt og gult egg for “Sjeldne” monstre (nivå tre og fire), og et blått og lilla stripet egg for “Legendariske” monstre (utelukkende nivå fem) Hvordan få penger på Pokémon? Dersom du møter en pokémon, bruker du berøringsskjermen på smarttelefonen til å sikte, og kaster en Poké Ball for å fange den – men vær forsiktig, ellers rømmer den! Vær også på utkikk etter PokéStops i nærheten av interessante steder – for eksempel ved offentlige kunstverk, historiske steder og monumenter.

Deretter, hvor finner man ditto?

Nesten enhver Pokémon kan være Ditto. Den kan jo tross alt forandre seg til hva som helst! Så langt har folk rapportert at de får Ditto ved å fange Rattata, Pidgey, Zubat og Magikarp. Det er med andre ord grunn til å fange alle de slitsomme smårollingene igjen.

By Ebba

Hva handler Pokémon om? :: Hva har skjedd med Ulrikke Lund?
Nyttige lenker