Hjem > H > Hva Har Skjedd Med Ulrikke Lund?

Hva har skjedd med Ulrikke Lund?

Ifølge en reportasje om påvirkere i Morgenbladet i november 2021, uttalte Lund: «(n)oe av det beste jeg har gjort i min personlige reise er å velge bort jobben og den trygge inntekten jeg hadde som influenser (der man lever av å reklamere for ting, og på den måten indirekte oppfordrer til økt forbruk)» i et Instagram-

Les mer

Hvor mye tjener Sofie Elise i året?

Selskapet Sophie Elise AS hadde i fjor en inntekt på nær 8,6 millioner kroner. Det er hun svært fornøyd med. Tallet viser er en økning på om lag 1,7 millioner kroner millioner fra året før, da inntektene landet på over 6,8 millioner kroner. Også, hvordan ble sofie elise kjent? Sophie Elise ble for alvor kjent i det norske medielandskapet gjennom bloggen sin, og som deltaker i reality-serien Bloggerne. Sophie Elise var kun 16 år gammel da hun begynte å blogge, og ble tidlig kjent som av de mest populære rosabloggerne i det norske markedet.

Også, hvor mye tjener sofie elise?

Nye skattetall Nettavisen har fått tilgang på, viser at Sophie Elise Isachsen (26) hadde en inntekt på 2,6 millioner kroner i fjor, en nedgang fra 4,1 millioner i 2019. Netto formue har stupt fra 6,23 millioner kroner i 2019 til 2,83 millioner kroner i 2020. Hvilke aldersgrupper bruker Facebook? I Norge er det brukere i 40-årene som har høyest representasjon, der over 9/10 har en profil på Facebook. Lavest antall brukere har menn i alderen 18-29 år der kun 57 % har en profil.

Hvem bruker mest tid på sosiale medier?

Ungdom bruker spesielt mye tid på sosiale medier. Barn og medier-undersøkelsen 2020, gjennomført av Medietilsynet, viser at 90 prosent av alle 9–18-åringer er på ett eller flere sosiale medier. Hvem bruker Instagram mest? Instagram er størst blant kvinner i aldersgruppen 18-29 år, 91 prosent av dm har en Instagramkonto. 63 prosent av kvinner og 50 prosent av menn i aldersgruppen 40 til 59 år bruker Instagram, i aldersgruppen 60+ er tallene 40 prosent for vinner og 27 prosent for menn. Mange bruker nå Instagram som en blogg i miniformat.

Hvor mange bruker TikTok daglig?

Høyt antall brukere og stort engasjement

TikTok er sterkt dominert av de yngste målgruppene. I likhet med mange tidligere "hete" sosiale medie-plattformer, adopterte de unge også denne plattformen først. Ved utgangen av Q3 2021 hadde over 900 000 mellom 18 og 60 + opprettet egen profil. Det utgjør 21% av befolkningen.
Hvordan blir vi påvirket av sosiale medier? Jenter og gutter påvirkes ulikt av sosiale og digitale medier. Angst, depresjon og dårlig selvbilde rammer oftere jenter enn gutter, mens aggressive reaksjoner og atferdsvansker rammer gutter hyppigst.

Hvordan fungerer Miniblogg?

miniblogg.no er en rekrutteringsplattform til nye blogg.no. Dersom du er en populær blogger med mange sidevisninger på miniblogg.no, kan du bli rekruttert eller flyttet til blogg.no. Alle som søker om å blogge på blogg.no, må først ha «prøvetid» på miniblogg.no. Det er ikke mulig å tjene penger på miniblogg.no.

By Alla

Hva betyr HP i Pokemon go? :: Hvor mange leser blogger?
Nyttige lenker