Hjem > H > Hva Er Mest Googlet?

Hva er mest googlet?

To kategorier topper søkene våre på Google og YouTube.

Fotball, Squid Game og Nordre Follo kommune er temaer på lista over søkeord som har økt mest blant nordmenn i 2021, skriver NTB. Hvert år offentliggjør Google årets søketrender hos nordmenn, som viser hva vi googler mest sammenlignet med året før.

Les mer

Hva har jeg søkt på Google?

Siden heter Min aktivitet, og har loggført alt du har søkt etter siden du først opprettet mailkontoen. Her kan du altså gå inn og se tilbake på alt du noen gang har søkt etter. Men også her går det heldigvis an å slette søkehistorikken sin. For å gjøre dette, går du inn på Min aktivitet. Hvor mange bruker Google? Av de ca 3.5 millioner mennesker i Norge som bruker Internett hver dag bruker ca 85 % av dem en søkemotor en eller flere ganger i løpet av dagen. Dette betyr en potensiell rekkevidde på over 3 millioner nordmenn – hver dag!

Hva søker folk mest på Finn?

– Det er ikke overraskende at søkeord som sofa, hagemøbler, sykler og spisebord topper listen over mest brukte søkeord på FINN og FINN torget, sier Kathrine Opshaug Bakke, som er bruktmarkedsekspert og leder på FINN torget. Angående dette, hva er det mest søkte ordet? Dette googlet vi mest i 2020

I fjor var det ordet koronavirus som toppet listen over generelle søker her til lands, noe som ikke kom som et sjokk på mange. Og man skulle kanskje tro at noe med korona var på topplistene i år igjen - men den gang ei.

Du kan også spørre hva søkte vi mest på i 2021?

På topp 10-listen «hva er» finner vi «sperregrensen» øverst, etterfulgt av «RS virus» og «parlamentarisme». På fjerdeplass finner vi «hva er Taliban». Den afghanske ekstremistgruppen Taliban har vært i krig mot en vestlig koalisjon, ledet av USA, i Afghanistan. Norge var en del av den militære koalisjonen. Kan man se hva man har søkt på? Teknisk sett er det mulig, ja. De som eier eller kontrollerer et nettverk (trådløst eller med ledning) kan i teorien se hvilke nettsider som besøkes av de som er koblet til nettet. Man bør derfor være forsiktig med å bruke åpne, offentlige nettverk som trådløse nettverk på kafeer og restauranter.

Hvordan se loggen sin?

Se loggen

  1. Trykk på Mer. Logg øverst til høyre. Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på Logg .
  2. For å gå til et nettsted, trykk på oppføringen. For å åpne nettstedet i en ny fane, trykk og hold på oppføringen. Trykk på Mer. Åpne i ny fane øverst til høyre.
Også, hva skjer når man sletter loggen? Hvis du sletter nettleserloggen, slettes den på alle enheter der du har slått på synkronisering og logget på Chrome.

I forhold til dette, hvor mange bruker bing?

Trafikken på Bing er lavere enn på Google, men det er ikke ensbetydende med at ingen bruker Bing. Hele 18 % av alle søk som gjøres i Norge blir gjennomført på Bing. Dette tilsvarer 1 million brukere som søker hele 20 millioner ganger i løpet av en måned.

By Shreve

Hva er mest googlet i 2020? :: Hvor mye tjener en influencer i Norge?
Nyttige lenker