Hjem > N > Når Ble Expert Til Power?

Når ble Expert til Power?

– Tungt å revitalisere kjeden

Til Dagens Næringsliv har Expert-sjef Ronny Blomseth allerede utbrodert historien med et par detaljer: – Vi lanserte «nye» Expert i 2013, men det har vært tungt å revitalisere kjeden. Det er ikke noe veldig galt med navnet, men det er et satt brand med en lang historie.

Les mer

Kan Elkjøp ta med gammel vaskemaskin?

Vi tar også imot alt av elektrisk avfall i varehusene våre – og det helt gratis! Ta med deg den gamle vaskemaskinen, kjøleskapet eller TV-en, så sørger vi for korrekt og miljøvennlig gjenvinning. NB! Tjenesten gjelder ikke Side-by-side-skap. Folk spør også når lanserte elkjøp nettside? 1990: Data blir en egen sektor i Elkjøp. 2000: Kjedens første nettside blir lansert.

Hvor er lageret til Elkjøp?

Nordic Distribution Center (NDC) i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på et sted blir det få mellomledd når vi skal få et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg. Arbeidet på sentrallageret er en oppvisning i effektiv logistikk! Så, hvor gammelt er elkjøp? Norges Elektrohandlerforbund ble etablert i Oslo omkring 1951.

Når ble Lefdal Elkjøp?

Lefdal ble kjøpt opp av britiske Dixons Carphone, som også eier Elkjøp Nordic AS, og ble drevet som et selvstendig selskap med egen administrasjon. Etter tre år med et samlet underskudd på nesten 30 millioner kroner, ble butikkdriften fra 15. januar 2018 overført til Elkjøp. Så, hva het power før expert? Elektronikkjeden Expert sliter med milliardunderskudd. Nå tror de at navnebytte og et nytt konsept skal gi ny vekst. Etter en fire år lang snuoperasjon er beslutningen tatt om å endre navn fra Expert til Power, ifølge Dagens Næringsliv.

Hva het Elon før?

I januar 2019 skiftet Euronics navn til Elon. Og et annet spørsmål, hvor mye omsetter power? I 2020 økte selskapet omsetningen med 1,1 milliarder til 6,5 milliarder kroner, en vekst på 21,2 prosent fra året før.

Tilsvarende, hva betyr outlet vare elkjøp?

Elkjøp Outlet selger produkter som av en eller annen grunn er returnert til våre varehus eller har stått i utstilling. Disse varene blir kontrollert og vi sørger for at de fungerer som det skal. Produktet blir eventuelt reparert, og all informasjon som måtte være lagret på det blir slettet.

By Melda Ernstes

Er Lierbyen en by? :: Hvem er eier av Elkjøp?
Nyttige lenker