Hoved : Filutvidelser : .zepto Fil

.zepto Filutvidelse

FiltypeZepto Virus File

Utvikleren N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.ZEPTO alternativnummer

En ZEPTO-fil er et ransomware-datavirus som brukes av cyberkriminelle. Den inneholder et virus som kopierer filer på datamaskinen, krypterer dem og sletter de opprinnelige filene for å tvinge deg til å betale (mest sannsynlig bitcoin) for å dekryptere dem. ZEPTO-filer ligner .LOCKY virusfiler.

Mer informasjon

Denne malware er svært farlig og overføres ofte via spam e-post. De er vanskelig å finne på datamaskinen din, men en indikator på at datamaskinen er infisert, er mindre plass på harddisken din på grunn av at alle filene dine er kryptert.

Det er ikke noe program for øyeblikket tilgjengelig for å effektivt gjenopprette Filene dine hvis de er smittet. Hvis du sikkerhetskopierer filene dine, kan du utføre en fullstendig systemgjenoppretting. Ellers er den eneste kjente måten å dekryptere infiserte filer, å betale gjerningsmannen for den private nøkkelen og dekryptere programmet.

Programmer som åpnes ZEPTO filer
Windows
System Restore

Om ZEPTO filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .zepto er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Zepto Virus File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.