Hoved : Filutvidelser : .wpg Fil

.wpg Filutvidelse

Filtype 1Ironsight Game Data File

Utvikleren Aeria Games
Kategori Spillfiler
Format N/A

Hva er en WPG fil?

En WPG-fil er en spilldatafil som brukes av Aeria Games IronSight, et førstepersons militært skytespill. Den inneholder informasjon som beskriver et aspekt av gameplay, for eksempel et våpen, våpenlyd, kart, karakter eller tegnlyd.

Mer informasjon

Du vil sannsynligvis bare se en WPG-fil hvis du ønsker å endre Ironsight-spill. WPG-filer kan bli funnet i Ironsight-spillinstallasjonsmappen:

C: \ AeriaGames \ Ironsight \ data

Felles WPG filnavn

weapon_ar.wpg - WPG-fil som inneholder informasjon om angrepsvåpenet i Ironsight.

Programmer som åpnes WPG filer

Filtype 2WordPerfect Graphic File

Utvikleren Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.WPG alternativnummer 2

Grafisk opprettet av WordPerfect, et tekstbehandlingsprogram; kan inneholde både vektor- og bitmap-bildedata og kan inneholde opptil 256 farger; kan også inneholde Encapsulated PostScript ( .EPS ) informasjon; Brukes ofte for utklippsbilder som er innebygd i tekstbehandlingsdokumenter.

Mer informasjon

WPG-formatet brukes primært av WordPerfect, og støttes av andre Corel-programmer, for eksempel PaintShop Pro og CorelDRAW Graphics Suite. Gratis programmer som kan åpne WPG-filer og konvertere dem til andre bildeformater, inkluderer Inkscape og Perfectspot. Libwpg-prosjektet gir også et gratis C ++-bibliotek for å konvertere WPG-grafikk til andre formater.

Programmer som åpnes WPG filer
Windows
Corel PaintShop Pro
Inkscape
ACD Systems Canvas
Serif PhotoPlus
CorelDRAW
Microsoft Excel
Corel WordPerfect
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape
Lemkesoft GraphicConverter

Om WPG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .wpg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype WordPerfect Graphic File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.