Hoved : Filutvidelser : .wncry Fil

.wncry Filutvidelse

FiltypeWana Decrypt0r 2.0 Encrypted File

Utvikleren N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.WNCRY alternativnummer

En WNCRY-fil er en fil kryptert av Wana Decrypt0r 2.0, en ransomware-infeksjon utnyttet av cyberkriminelle. Den inneholder en brukers fil, for eksempel en .BAT , .BMP , .WAV , eller .XLSX fil, kryptert med RSA-algoritmen og AES-128-kodene. WNCRY-filer ble utbredt i 2017.

Mer informasjon

Wana Decrypt0r 2.0 er en nyere versjon av WannaCry (WCry) malware og er svært farlig. Formålet med viruset er å ta filene i gissel og tvinge deg til å betale gjerningsmannen (ved hjelp av bitcoin) for å låse opp filene dine. Viruset kan spres gjennom falske oppdateringer eller torrentwebsteder, men spres hovedsakelig via e-postmeldinger som er utformet for å samle offeret for å åpne et skadelig e-postvedlegg. Når viruset påvirker datamaskinen din, begynner det å kryptere filene dine, omdøpe dem og kryptere dem. Den legger til WNCRY-utvidelsen på filtypen. Eksempelvis blir din example.docx-fil example.docx.wncry. Viruset genererer deretter en .TXT løseprisnotat som informerer deg om overtakelsen og hva du trenger å gjøre for å gjenopprette filene dine.

Det er ikke noe program for øyeblikket tilgjengelig for effektivt å gjenopprette filene dine. Hvis du sikkerhetskopierer filene dine, kan du utføre en fullstendig systemgjenoppretting.

Programmer som åpnes WNCRY filer
Windows
System Restore

Om WNCRY filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .wncry er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Wana Decrypt0r 2.0 Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.