Hoved : Filutvidelser : .vec Fil

.vec Filutvidelse

Filtype 1Orbiter Vector Map File

Utvikleren Martin Schweiger
Kategori Data Files
Format Text

Hva er en VEC fil?

Fil som brukes av Orbiter, et program for fri flyflyt simulering; definerer et vektorkart, som brukes til å vise mellomromobjektformer (for eksempel planeter); lagret i et vanlig tekstformat og ligger i katalogen \ Config \ ... \ Data \ i Orbiter-installasjonen.

Programmer som åpnes VEC filer
Windows
Orbiter

Filtype 2CX-Designer Shape File

Utvikleren OMRON
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.VEC alternativnummer 2

Vector form brukt av CX-Designer, et program som brukes til å designe skjermgrensesnittet for OMRONs programmerbare terminaler (PTs); lagrer en form som kan fungere som en grafikk på skjermen.

Mer informasjon

Du kan opprette nye figurer gjennom CX-Designers Bibliotek-vindu. Høyreklikk på hvilken som helst tegnet form eller et importert bilde, og velg "Register Shape File" for å inkludere det som en VEC-fil i biblioteket.

MERK: OMRON PTs brukes til å kontrollere maskiner gjennom et pekeskjermgrensesnitt.

Programmer som åpnes VEC filer

Filtype 3Vectrex Game ROM File

Utvikleren N/A
Kategori Spillfiler
Format Binary

.VEC alternativnummer 3

En VEC-fil er en spill ROM-fil som brukes av Vectrex-emulatorer, som kan spille Vectrex-spill som om de ble kjørt på det opprinnelige systemet. Den inneholder en kopi av spilldataene dumpet fra den originale spillpatronen.

Mer informasjon

VEC-filer brukes av en rekke emulatorer til å spille eldre Vectrex-spill på datamaskiner. Noen Vectrex-emulatorer som kan åpne VEC-filer, inkluderer MESS, Vecx og OpenEmu.

Vectrex er en videospillkonsoll opprinnelig utgitt i 1982 av General Consumer Electronics og deretter av Milton Bradley Company fra 1983 til 1984. Vectrex-spill Titlene inkluderer Berzerk, Armor Attack, Scramble, Space Wars, Star Castle, Rip-Off, Web Wars og Starhawk.

Programmer som åpnes VEC filer
Windows
MESS
Linux
ParaJVE
Macintosh
OpenEmu
Vecx

Filtype 4IDRISI Vector File

Utvikleren IDRISI
Kategori GIS Files
Format Text and Binary

.VEC alternativnummer 4

GIS-fil opprettet i IDRISIs vektor (VEC) format; brukes til å lagre figurer og tegne dem som kart eller kartfunksjoner; støtter punkter, linjer og polygoner og kan lagres i et ASCII-tekstformat eller et binært format.

Mer informasjon

VEC-filer skal også ha en tilhørende .DVC fil som kreves for å se dataene.

Programmer som åpnes VEC filer

Om VEC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .vec er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype IDRISI Vector File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.