NO : SV : NL .u8 Fil

.u8 Filutvidelse

Filtype 13D Lemmings Audio File

Utvikleren Clockwork Games
Kategori Audio Files
Format Binary

Hva er en U8 fil?

Lydfil som brukes av 3D Lemmings, et eldre puslespill hvor målet er å lede lemmings til sikkerhet; inneholder lyder som spilles når visse spillhendelser skjer, for eksempel når en lemming faller eller bruker et graveverktøy.

Programmer som åpnes U8 filer
Windows
Clockwork Games 3D Lemmings

Filtype 2Mario Kart Wii Archive

Utvikleren N/A
Kategori Spillfiler
Format N/A

.U8 alternativnummer 2

En U8-fil er et arkivformat som brukes av Mario Kart Wii, et Mario themed kart racing spill. Den lagrer spilldatafiler, for eksempel en .TPL Wii-bildefil eller .BRLYT Wii-teksturer og materialelisterfil. U8-filer er ofte endret av homebrew- og modding-fellesskapene for å skape tilpasset Mario Kart-grafikk.

Mer informasjon

U8-filer lagres i U8-arkivformatet og komprimeres med Yaz0-komprimeringsmetoden. I tillegg til U8-filer, lagres U8-formatet vanligvis som .SZS filer.

Programmer som åpnes U8 filer

Om U8 filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .u8 er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Mario Kart Wii Archive Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.