Hoved : Filutvidelser : .tbx Fil

.tbx Filutvidelse

Filtype 1ArcGIS for Desktop Toolbox File

Utvikleren ESRI
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en TBX fil?

En TBX-fil inneholder en verktøykasse av en eller flere skript eller "verktøy" som brukes til å utføre ulike funksjoner i ESRI ArcGIS for Desktop, et GIS-kartleggingsprogram for Windows. Den kan brukes til å utføre en rekke operasjoner, for eksempel beregning av statisitikk, oppretting av buffere og utførelse av overlegg. TBX-filer kan inneholde systemverktøyskasser som er pakket med ArcGIS for skrivebord eller tilpassede verktøykasser opprettet av en bruker.

Mer informasjon

Hvis du vil opprette en TBX-fil, navigerer du til geodatabasen (en datalagringsstruktur som brukes av ArcGIS til å administrere og redigere GIS-data) eller mappe i "Catalog" -vinduet, der du vil at verktøykassen skal opprettes, høyreklikk deretter geodatabasen eller mappen, og velg Ny → Verktøykasse. Du kan legge standardnavnet som "Verktøykasse" eller angi et nytt navn. Du kan også opprette en verktøykasse ved å klikke på verktøykasseikonet når du lagrer en ny modell i ModelBuilder.

Du kan bla gjennom verktøyene som er lagret i verktøykassene ved å søke navnene sine i "Søk" -vinduet eller ved å bruke "Catalog" eller "ArcToolbox" -vinduet. Noen TBX-verktøykasser for systemet som følger med ArcGIS for Desktop, er 3D Analyst-verktøy, kartografiske verktøy, konverteringsverktøy, dataadministrasjonsverktøy, Geocoding Tools, Schematics Tools, Spatial Analyst Tools og Tracking Analyst Tools.

TBX-filer er lagret som standard på følgende sted:

C: \ Dokumenter og innstillinger \ [brukernavn] \ Programdata \ ESRI \ ArcToolbox \ Mine verktøykasser

Programmer som åpnes TBX filer

Filtype 2TermBase eXchange File

Utvikleren LISA
Kategori Data Files
Format XML

.TBX alternativnummer 2

En TBX-fil er en datafil lagret i TermBase eXchange (TBX) -kilden for åpen kildekode, som brukes til å representere og bytte terminologi (studiet av vilkår og deres bruk) informasjon. Den inneholder terminologidata, som inneholder termer, ord og dialekter, i XML-format. TBX-filer brukes til å gjøre terminologidatabaser lettere å distribuere og vedlikeholde.

Mer informasjon

TBX-filer brukes primært til å arkivere informasjon i en termbase (database som inneholder terminologiinformasjon) eller utveksle informasjon mellom systemer. TBX-filer kan importeres av en rekke datamaskinerassisterte oversettelsesverktøy, for eksempel memoQ translator pro, Wordfast Pro og JiveFusion.

MERK: TBX er en internasjonal standard og ble utviklet av Localization Industry Standards Association (LISA) og publisert i 2008.

Programmer som åpnes TBX filer

Om TBX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .tbx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype TermBase eXchange File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.