Hoved : Filutvidelser : .moho Fil

.moho Filutvidelse

Filtype Moho Animation Project

Utvikleren Smith Micro
Kategori Data Files
Format Zip

.MOHO alternativnummer

En MOHO-fil er et animasjonsprosjekt laget av Moho (tidligere Anime Studio), et animasjonsprogram som er laget for å lage animefilmer. Den inneholder et prosjekt, som inneholder lag, objekter og en tidslinje. MOHO-filer kan også lagre stiler og effekter som kan brukes på objekter som brukes i videoen.

Mer informasjon

MOHO-filen åpnes i Smith Micro Moho Pro 12

Siden MOHO-filer lagrer animasjonsprosjekter, er de de mest kjente filene blant Moho brukere. Du kan opprette en MOHO-fil ved å velge Arkiv → Ny eller Ny fra mal, og lagre den ved å velge Arkiv → Lagre eller Lagre som .... For å åpne en MOHO-fil, velg du Fil → Åpne ... eller Åpne nylig ... og velg MOHO-filen.

MOHO-filer ble opprinnelig opprettet av tidlige versjoner av Moho. Filen ble imidlertid erstattet av .ANME filen da Moho ble Anime Studio. Til slutt, i versjon 12, ble Anime Studio omdøpt som Moho, som bruker MOHO-filen til å lagre prosjekter. Nåværende versjoner av Moho støtter fortsatt ANME-filer.

Programmer som åpnes MOHO filer

Om MOHO filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .moho er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Moho Animation Project Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.