Hoved : Filutvidelser : .sublime-workspace Fil

.sublime-workspace Filutvidelse

Filtype Sublime Text Workspace File

Utvikleren Jon Skinner
Kategori Text Files
Format N/A

.SUBLIME-WORKSPACE alternativnummer

Fil opprettet av Sublime Text, en tekstredigerer; inneholder mapper åpnet og opprettet av brukeren; JSON konfigurert; referert når motparten, .SUBLIME-PROJECT , åpnes.

Mer informasjon

Sublime Text er et program som primært brukes til å redigere kode, markup og prosa. Noen funksjoner inkluderer: øyeblikkelig bytte mellom prosjekter uten lagringsanmodninger, delt redigering av filer side ved side og et svært tilpassbart layout. Sublim tekst støtter mange forskjellige programmeringsspråk, for eksempel CSS, JavaScript og HTML.

Arbeidsområdefilen er opprettet ved å velge Prosjekt → Lagre prosjekt som .... Utvidelsen skal settes inn automatisk, hvis ikke, må brukeren manuelt skrive den inn. Når filen er opprettet, lagres den som SUBLIME -PROJECT og SUBLIME-WORKSPACE. Brukeren skal klikke på SUBLIME-PROJECT-filen når de vil åpne prosjektet.

Programmer som åpnes SUBLIME-WORKSPACE filer
Windows
Sublime Text
Linux
Sublime Text
Macintosh
Sublime Text

Om SUBLIME-WORKSPACE filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sublime-workspace er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Sublime Text Workspace File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.