Hoved : Filutvidelser : .sublime-project Fil

.sublime-project Filutvidelse

Filtype Sublime Text Project File

Utvikleren Jon Skinner
Kategori Text Files
Format Text

.SUBLIME-PROJECT alternativnummer

Prosjektfil opprettet av Sublime Text, en tekstredigerer som brukes til kode, markup og prose; inneholder prosjektinnstillingene; JSON konfigurert; 1 fil med 2 som utgjør et Sublime Text-prosjekt, den andre filen er .SUBLIME-WORKSPACE .

Mer informasjon

Sublime Text er et tekstredigeringsprogram som primært brukes til å redigere kode. Noen funksjoner inkluderer: delt redigering filer side ved side, svært tilpasses layout, og øyeblikkelig bytte mellom prosjekter uten lagre meldinger. Sublim tekst støtter mange forskjellige programmeringsspråk, for eksempel HTML, Java og SQL.

En SUBLIME-PROJECT-fil opprettes ved å velge Prosjekt → Lagre prosjekt som .... Utvidelsen skal settes inn automatisk. Hvis ikke, må brukeren manuelt skrive den inn. Når denne filen er opprettet, lagres to filer som utgjør det samme prosjektet, en fil er SUBLIME-PROJECT og den andre er SUBLIME-WORKSPACE. Brukeren skal klikke på SUBLIME-PROJECT-filen når de vil åpne prosjektet.

Programmer som åpnes SUBLIME-PROJECT filer
Windows
Sublime Text
Linux
Sublime Text
Macintosh
Sublime Text

Om SUBLIME-PROJECT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sublime-project er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Sublime Text Project File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.