Hoved : Filutvidelser : .style Fil

.style Filutvidelse

Filtype1SketchUp Style

Utvikleren Trimble
Kategori Settings Files
Format Binary

Hva er STYLE fil?

Skissestil som kan brukes på en tegning opprettet med Google SketchUp, et 3D modelleringsprogram; eksempler inkluderer bølgete blyantlinjer, grafittpennmerker eller raske pennestropper; ofte brukt til å lage en CAD modell se hånd trukket.

Mer informasjon

Stilfiler er opprettet med Googles Style Builder, som følger med SketchUp Pro 6 og 7. De kan brukes på flere tegninger og kan deles mellom SketchUp-brukere.

MERK: SketchUp , tidligere eid av Google, eies nå av Trimble.

Programmer som åpnes STYLE filer
Windows
Trimble SketchUp
Macintosh
Trimble SketchUp
Trimble Style Builder

Filtype2ArcGIS Style Manager File

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format N/A

.STYLE alternativnummer 2

Stilfil opprettet med ArcGIS kartlegging programvare; inneholder symboler og kartelementer, inkludert etiketter, piler, legendariske elementer, grenser, bakgrunner, farger og andre symboler.

Mer informasjon

ESRI.style-filen inneholder et standardsett med kartelementer, symboler og symbolegenskaper. Det kan tilpasses eller erstattes med ESRIs Style Manager.

Programmer som åpnes STYLE filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Om STYLE filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .style er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ArcGIS Style Manager File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.