Hoved : Filutvidelser : .spd Fil

.spd Filutvidelse

Filtype1Form·Z Suspended Render File

Utvikleren AutoDesSys
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er SPD fil?

Fil opprettet ved hjelp av skjema · Z, et 3D-modelleringsprogram som ofte brukes til å lage bygg- og byggekonstruksjonsmodeller; lagrer tilstanden til en sceneutgivelsesjobb og opprettes når brukeren pause en gjengivelsesjobb og lagrer fremdriften.

Mer informasjon

SPD-filer brukes til å fortsette å gjengi jobber på et senere tidspunkt, noe som er nyttig for fotorealistiske gjengivelser eller andre gjengivelser som tar store mengder behandlingstid.

Programmer som åpnes SPD filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Filtype2S Note File

Utvikleren Samsung
Kategori Compressed Files
Format Zip

.SPD alternativnummer 2

En SPD-fil er et notat som er opprettet av S Note, et avansert notatprogram som er utviklet av Samsung for bruk sammen med Samsungs mobile enheter, for eksempel Galaxy S og Galaxy Note. Den inneholder et notat, som kan inneholde skrevet eller håndskrevet tekst, tegninger, diagrammer, lyd og bilder. SPD-filer erstattet .SNB filer.

Mer informasjon

Notater opprettet med S Note kan eksporteres til flere formater, som inkluderer SPD, JPEG, vanlig tekst og PDF. Notatene kan også synkroniseres på flere enheter med en Samsung-konto.

Du kan åpne SPD-filer med S Note installert på enheten din. Du kan også åpne SPD-filer på datamaskinen ved å erstatte ".spd" -utvidelsen med ".zip" for å opprette en .ZIP -fil. Du kan deretter pakke ut innholdet med et Zip-dekompresjonsprogram, for eksempel Corel WinZip eller Apple Archive Utility. Filer lagret i SPD-filen inkluderer .PAGE , .BIN og .DAT .

MERK: SPD-filer kan være sikret med 128-biters koding hvis de er låst med et passord. Det er ikke mulig å gjenopprette et tapt passord for en SPD-fil.

Programmer som åpnes SPD filer

Filtype3Sealed Acrobat Document

Utvikleren Oracle
Kategori Encoded Files
Format N/A

.SPD alternativnummer 3

Acrobat-dokument som er forseglet (eller låst) ved hjelp av SealedMedia-selgeren; kan kun åpnes av brukere med tilstrekkelige tilgangsrettigheter; Brukerrettigheter rettigheter lagres på en lisensserver, som også sporer bruken av dokumentet.

Mer informasjon

MERK: For å se en SPD-fil, må du først unseal dokumentet ved hjelp av Oracle SealedMedia Unsealer, og åpne deretter den uforseglede filen i Adobe Acrobat.

Programmer som åpnes SPD filer
Windows
Oracle SealedMedia Unsealer
Macintosh
Oracle SealedMedia Unsealer

Filtype4SPSS Custom Dialog File

Utvikleren IBM
Kategori Plugin Files
Format Binary

.SPD alternativnummer 4

Fil laget av SPSS, et program som brukes til statistisk analyse; lagrer en egendefinert dialog, som er en egendefinert brukergrensesnittkomponent laget av brukeren; gjør det mulig for statistikere å utvikle egne innskrivingsformer for tilpassede statistiske funksjoner.

Mer informasjon

Egendefinerte dialoger kan opprettes ved hjelp av vinduet Tilpasset dialogboks, som kan åpnes ved å velge Verktøy → Tilpassede dialogbokser → Tilpasset dialogboks fra programmenyen. Dialogger kan forhåndsvises i dette vinduet ved å velge Arkiv → Forhåndsvisning Dialog ....

Før du bruker en tilpasset dialog med SPSS, må du først installere den ved å velge Arkiv → Installer i Tilpasset dialogbokser. Hovedmenyen for SPSS-applikasjonen nå inneholder den nye dialogboksen på stedet du angav ved hjelp av alternativet Rediger → Menyplassering i vinduet Tilpasset dialogbokser.

Programmer som åpnes SPD filer
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Om SPD filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .spd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SPSS Custom Dialog File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.