NO : SV : NL .shw Fil

.shw Filutvidelse

Filtype 1Corel Presentation

Utvikleren Corel
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en SHW fil?

Lysbildefremvisning eller presentasjon opprettet av Corel Presentations (del av WordPerfect Office); inneholder lysbilder som kan inkludere tekst, bilder og andre medier; kan også eksporteres som en PowerPoint-lysbildefremvisning ( .PPT file) eller en selvutførende fil, som gjør at lysbildefremvisningen kan vises av brukere som ikke har Corel Presentations på sine datamaskiner.

Programmer som åpnes SHW filer
Windows
Corel Presentations
CorelDRAW

Filtype 2MagicQ Show File

Utvikleren Chamsys
Kategori Data Files
Format N/A

.SHW alternativnummer 2

En SHW-fil er et show laget av MagicQ, et presentasjonsprogram som brukes til å konfigurere lys og medieavspilling for konserter. Den inneholder et show, som inkluderer visningsinnstillinger, paletter, signaler, oppdatering og cue stack data.

Mer informasjon

SHW-filen er hovedfilen som brukes av MagicQ. Programmet lager filen når du velger å lagre visningen fra menyen i programmet eller knappen på konsollen. Filen er kompatibel med alle MagicQ-produkter og kan overføres mellom MaqicQ-konsoller og Windows, MacOS (OS X) eller Linux MagicQ-programmer. Også filen støttes av alle versjoner av MagicQ uavhengig av versjonen av MagicQ som opprettet filen.

Programmer som åpnes SHW filer

Om SHW filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .shw er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype MagicQ Show File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.