Hoved : Filutvidelser : .sbn Fil

.sbn Filutvidelse

Filtype1GT-31 Binary Data File

Utvikleren LOCOSYS
Kategori GIS Files
Format Binary

Hva er SBN fil?

Datafil lagret av en GT-31 eller BGT-31 utendørs, vanntett GPS-navigasjonsenhet; inneholder posisjon og hastighetsdata registrert mens du navigerer med enheten; brukes til å logge reiseruter og gjennomgå dem senere.

Mer informasjon

SBN-filer lagres på SD-kortet i GT-31-kortet. De lagres i et binært format.

MERK: SBN-akronymet står for "binær logging i SiRF (ikke-NMEA)." SiRF er en type GPS-enhetsbrikke.

Programmer som åpnes SBN filer
Windows
LOCOSYS Technology NAViLink II

Filtype2ESRI Spatial Binary File

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.SBN alternativnummer 2

Fil som brukes av ESRI ArcGIS romlig kartlegging programvare; lagrer en binær representasjon av forminformasjonen lagret i en .SHP fil; lagret med en .SBX indeksfil, som sammen utgjør formindeksen; inneholder informasjon som øker romlige spørringer på shapefiles.

Mer informasjon

SBN-filer lagrer forminformasjon i mange mindre rektangler. Hvert rektangel har sine egne egenskaper som kan matches med romlige spørrekriterier. Den delte forminformasjonen og det binære formatet aktiverer raskere spørringer. Men siden alle formdata er lagret i en separat SHP-fil, er SBN-filer ikke nødvendige for å spørre og analysere forminformasjon.

MERK: SBN-formatet brukes kun av ESRI-programvare.

Programmer som åpnes SBN filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Filtype3Cisco IP Phone Firmware File

Utvikleren Cisco Systems
Kategori System Files
Format Binary

.SBN alternativnummer 3

Firmware-fil eller "bilde" -fil, brukt av Cisco IP (Internet Protocol) -telefoner; inneholder data som styrer driften av telefonen; brukes under oppgradering av IP-telefonens firmwareoppgradering Vanligvis distribueres med noen andre filer i en fastvarepakke.

Mer informasjon

Dataene i SBN-filer overholder vanligvis SIP (Session Initiation Protocol) IETF-standarden (Internet Engineering Task Force). Ofte brukes SBN-filer når du oppgraderer en IP-telefon fra Skinny Call Control Protocol (SCCP) til SIP-protokollen.

Fastvaren på Cisco IP-telefoner kan administreres ved hjelp av Unified Communications Manager-programvaren, som tidligere var kjent som CallManager.

MERK: Cisco IP-telefon SBN-bilder er "signert" av Cisco, slik at den utstedende kilden kan valideres, og filen kan ikke lett manipuleres før du installerer på telefonen. Ikke-signerte bilder distribueres med ".bin" -utvidelsen.

Programmer som åpnes SBN filer

Om SBN filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .sbn er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cisco IP Phone Firmware File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.