Hoved : Filutvidelser : .sb Fil

.sb Filutvidelse

Filtype 1Scratch Project File

Utvikleren MIT
Kategori Developer Files
Format Binary

Hva er en SB fil?

En SB-fil er et prosjekt opprettet av Scratch, en applikasjonsutviklingsplattform opprettet på MIT (Massachusetts Institute of Technology). Den inneholder all prosjektinformasjon, inkludert importerte medier som sprites, lyder og bilder. SB-filer ble erstattet av .SB2 filer, som er lagret i Scratch 2.0-formatet.

Mer informasjon

SB-filen åpnes i MIT Scratch 2

SB-filen er hovedfilen assosiert med MIT Scratch 1. Filen er lagret i Skrapfilformatet, som består av kode skrevet i Scratch-programmeringsspråket. Scratch-prosjektfiler kan brukes til å lage små spill og andre typer interaktive programmer.

Scratch ble utviklet av Media Lab på MIT og brukes primært av lærere og studenter til å lage animasjoner og spill. Programmet er tilgjengelig på nettet eller som en offline-editor for Windows, MacOS og Linux.

MERK: Et Scratch-prosjekt kan kompileres som et Java-arkiv ( .JAR file), som kan kjøres i en nettleser.

Programmer som åpnes SB filer
Windows
MIT Scratch
Snap!
Panther
Linux
Snap!
Macintosh
MIT Scratch
Snap!

Filtype 2Small Basic Source Code File

Utvikleren Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

.SB alternativnummer 2

Tekst kildekode fil opprettet ved hjelp av Microsoft Small Basic programmeringsspråk; inneholder liten grunnleggende programkode; kan kompileres til en kjørbar .EXE fil ved hjelp av Small Basic; Vanligvis brukes til å lage enkle spill.

Mer informasjon

Ved å gi et enkelt syntaks og grafisk brukergrensesnitt, hjelper Small Basic med å introdusere studenter til programmering i utdannings miljøer. Små grunnleggende programmer kan bli publisert på nettet og spilt med Microsoft Silverlight-spilleren.

Programmer som åpnes SB filer

Filtype 3Slax Bundle

Utvikleren Slax
Kategori System Files
Format Binary

.SB alternativnummer 3

Programvarepakke som brukes av Slax, en bærbar variant av Linux OS; kan lagre et program, bakgrunnsbilder, et spill eller andre bunter som skal installeres på en Slax-datamaskin; kan være forhåndsinstallert med Slax eller kan være en nedlastet modul.

Mer informasjon

Hvis du laster ned en Slax-modul fra Slax-nettsiden, kan du kopiere SB-filen til / slax / modules / katalogen, og den vil bli lest automatisk under neste systemstart.

Programmer som åpnes SB filer
Linux
Slax

Filtype 4Signed Byte Audio File

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SB alternativnummer 4

Rå, signert 8-bits (1 byte) lyddata som er kodet ved hjelp av Pulse Code Modulation (PCM), en metode for koding av analoge lydsignaler i digital form

Programmer som åpnes SB filer
Windows
Apple QuickTime Player
FMJ-Software Awave Studio
Macintosh
Apple QuickTime Player

Om SB filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sb er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Signed Byte Audio File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.