Hoved : Filutvidelser : .rvf Fil

.rvf Filutvidelse

Filtype RichView Format File

Utvikleren Sergey Tkachenko
Kategori Text Files
Format Text and Binary

.RVF alternativnummer

En RVF-fil er et TRichView-dokument lagret i RichView-formatet (RVF), som støtter «rik tekst». Det kan inneholde tekst, bilder, kuler, hotspots (kuler med hypertekstlink), tabeller og stilmaler. RVF-filer kan lagres i tekst eller binært format (mer kompakt) ved hjelp av RVFOptions-komponenten i TRichView.

Mer informasjon

TRichView er en pakke med native Delphi / C ++ Builder-komponenter. Noen av komponentene er TRichView, TRichViewEdit, TRVStyle, TRVPrint, TRVPrintPreview og TDBRichView.

Pakken brukes til å vise, redigere og skrive ut hypertekstdokumenter. Du kan lage rike tekstdokumenter i RVF-formatet med egendefinerte fonter, farger, justeringer og innrykk. Du kan også legge til .GIF , .JPG , .BMP og .PNG bilder i dokumentet. Hvis du trenger RVF i et annet format, kan TRichView konvertere dokumentet til og .RTF , .HTML , .PDF og .DOCX fil.

MERK: RVF-filer kan også være opprettet og åpnet av AM-Notebook, en Windows-app som brukes til å ta notater.

Programmer som åpnes RVF filer

Om RVF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .rvf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype RichView Format File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.