Hoved : Filutvidelser : .qif Fil

.qif Filutvidelse

Filtype 1Quicken Interchange Format File

Utvikleren Intuit
Kategori Data Files
Format Text

Hva er en QIF fil?

En QIF-fil er en ASCII-tekstfil generert av Quicken økonomisk programvare. Den inneholder brukerens økonomiske ansvar og kontanter i et tekstformat som lett kan leses av andre programmer, inkludert tekstredaktører. QIF-filer brukes til å overføre data mellom forskjellige Quicken-datafiler eller fra en finansinstitusjonens nettsted til Quicken-programvare.

Mer informasjon

QIF-formatet ble opprinnelig utviklet av Intuit, men støttes nå av flere økonomiske og regnskapsprogrammer. Noen av disse programmene inkluderer Microsoft Money, Corel Quattro Pro og GnuCash. Du kan importere en QIF-fil i Quicken ved å velge Fil → Import → QIF-fil, naviger til plasseringen av filen og velg kontoen du vil importere QIF-filen til.

Programmer som åpnes QIF filer
Windows
Intuit Quicken for Windows
Corel Quattro Pro
Microsoft Money
Linux
GnuCash
Macintosh
Intuit Quicken for Mac

Filtype 2QuickTime Image File

Utvikleren Apple
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.QIF alternativnummer 2

Komprimert bilde laget av Apple QuickTime, en videospiller; Noen ganger referert av QuickTime-filmer ( .MOV files); bruker et enkeltgaffelformat i stedet for ressurs- og datagafler, som fungerer godt for applikasjoner på tvers av plattformer.

Mer informasjon

QIF-filer lagres ved hjelp av "atomer", som er de grunnleggende enhetene eller strukturene som QuickTime bruker til å lagre informasjon. QIF-filer bruker samme atomtyper som en QuickTime-film, som er "idsc" (lagrer bildebeskrivelsen) og "idat" (lagrer bildedataene).

Apple anbefaler at ". Qif" -filen utvidelse brukes på ikke-Mac-plattformer, mens utvidelsen .QTIF brukes på Mac-plattformer. Begge utvidelsene kan imidlertid finnes på Mac og ikke-Mac-plattformer.

Programmer som åpnes QIF filer
Windows
Apple QuickTime Player
ACD Systems ACDSee
Apple QuickTime Viewer
Macintosh
Apple QuickTime Player
Apple QuickTime Viewer

Om QIF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .qif er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype QuickTime Image File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.