Hoved : Filutvidelser : .qcc Fil

.qcc Filutvidelse

Filtype Quilt Manager Pattern File

Utvikleren QuiltEZ
Kategori Vector Image Files
Format Text

.QCC alternativnummer

En QCC-fil inneholder et digitalt mønster laget av QuiltEZ Quilt Manager, et program som brukes til å lage quiltmønstre. Den lagrer et mønster som kan bestå av figurer, linjer, poeng og frihånds tegninger, i tekstformat.

Mer informasjon

Quilt Manager kan brukes til å lagre mønstre i QCC, QMA og .DXF formater, men kan også åpne QLI, .PNG , .BMP og .IMG formater. Programmet lar brukerne forhåndsvise simuleringer av sting mønsteret, se hvor sømmen hopper i stedet for masker, og sett farger til mønstre. Quilt Manager brukes vanligvis av flere populære robot quiltningssystemer, for eksempel Quilt Magician, Butler og Shirley Stitcher.

QCC-filer er ment å være åpnet av Quilt Manager. Men de kan også åpnes av tekstredigerere, siden de lagrer koordinatene til hvert mønstersting i vanlig tekst.

Programmer som åpnes QCC filer

Om QCC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .qcc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Quilt Manager Pattern File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.