Hoved : Filutvidelser : .pvf Fil

.pvf Filutvidelse

Filtype Portable Voice Format

Utvikleren Marc Schaefer
Kategori Audio Files
Format N/A

.PVF alternativnummer

En PVF-fil er en lydfil lagret i det bærbare stemmeformatet (PVF). Den inneholder menneskelig tale, mest sannsynlig registrert fra en telefonsamtale ved hjelp av Mgetty-stemme, også kjent som Vgetty, som er en programvarepakke som brukes til å lage en telefonsvarer på en Unix-datamaskin ved hjelp av et talemodem.

Mer informasjon

Vgetty er en pakke som kan installeres på Unix operativsystemer for å bruke evnen til et talemodem til å spille inn og spille av meldinger. Programvarepakken inneholder en pvftools-katalog med verktøy for å konvertere stemmefiler. Vgetty støtter bare stemmefiler som er konvertert til det raske modemformatet (RMF). Imidlertid er telefonsamtale lyd vanligvis innspilt i .WAV eller .VOC format, noe som betyr at verktøyene "pvftools" må brukes til å konvertere formatet til RMF for å kunne spille det. Siden Vgetty-verktøyene ikke kan konvertere WAV- eller VOC-filene direkte til RMF, brukes PVF som et mellomformat. Dette betyr at Vgetty kan brukes til å konvertere det første telefonsamtale lydformatet til PVF og deretter brukes til å konvertere PVF lyd til RMF-formatet.

Selv om PVF-filer vanligvis konverteres i stedet for å spilles, kan de åpnes av Nullsoft Winamp. PVF-filer kan også konverteres til andre formater, for eksempel .MP3 og .AAC ved hjelp av Factory Audio Converter.

Programmer som åpnes PVF filer
Windows
Nullsoft Winamp
Factory Audio Converter
Linux
Vgetty
Macintosh
Nullsoft Winamp

Om PVF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pvf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Portable Voice Format Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.