NO : SV : NL .voc Fil

.voc Filutvidelse

Filtype 1Creative Labs Audio File

Utvikleren Creative Labs
Kategori Audio Files
Format Binary

Hva er en VOC fil?

Lydfilformat som brukes av Creative Labs-maskinvare, for eksempel SoundBlaster lydkort; kan være lydklipp, lydeffekter eller instrumentlyder, som også refereres til som stemmer; VOC-filer komprimeres for å redusere filstørrelsen.

Programmer som åpnes VOC filer
Windows
Adobe Audition
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
SoX
AGiliTy
FairStars Soft Audio Converter
Voc2wav
Linux
VideoLAN VLC media player
SoX
Macintosh
Adobe Audition
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
SoX
AGiliTy
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Filtype 2RCA Voice Recorder File

Utvikleren RCA
Kategori Audio Files
Format N/A

.VOC alternativnummer 2

En VOC-fil er en lydfil opprettet av RCA Digital Voice Recorder, en enhet som brukes til å ta opp intervjuer, møter og foredrag. Den inneholder lyd med en prøvefrekvens på 8 kHz og komprimeres ved hjelp av en standard (5,6 kbps) eller høy (3,2 kbps) komprimeringsmetode.

Mer informasjon

VOC-filer opprettes når du tar opp lyd med RCA Digital Voice Recorder. Etter at du har fullført opptakene dine, kan du overføre VOC-filene som inneholder lyden din, ved å koble enheten til en datamaskin via en USB-port. Du kan ganske enkelt dra og slippe VOC-filene til datamaskinen din.

Dessverre er VOC-formatet ikke støttet mye, noe som betyr at det ikke finnes mange programmer som kan spille VOC-filen. Imidlertid kan Faasoft Video Converter og Faasoft Audio Converter åpne og spille VOC-filer. Disse programmene kan også brukes til å konvertere .VOC filer til mer populære formater, for eksempel .MP3 , .WAV og .M4A .

Programmer som åpnes VOC filer

Om VOC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .voc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype RCA Voice Recorder File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.