Hoved : Filutvidelser : .pu Fil

.pu Filutvidelse

Filtype PlantUML File

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

.PU alternativnummer

Filen er opprettet av PlantUML, et åpen kildekode-diagramverktøy som brukes i programmer som Microsoft Word eller programmeringsspråk som Java; inneholder tekst som refereres av PlantUML for å lage diagrambilder som kan genereres som .PNG eller .SVG files; skaper sekvens, bruk sak, klasse, aktivitet, komponent, stat og objektdiagrammer; samme som .PLANTUML fil.

Mer informasjon

Et eksempel på syntaksen som brukes av PU-filen for et sekvensdiagram:

@startumlJoseph → Fred: Hei der! Fred - → Joseph: Hei tilbake! @enduml   Dette eksempelet ville skape et diagram over to personer som heter Joseph og Fred, hver sender og mottar en melding. Josef sier til Fred, "Hei der!" og fred sier til joseph, "hei tilbake!" Hver melding er angitt med piler i diagrammet. @Startuml-linjen starter kommentaren, og @enduml-linjen avslutter kommentaren.

MERK: PlantUML er lastet ned som en .JAR -fil, se PlantUML-koblingen nedenfor for hvordan du kjører verktøyet.

Programmer som åpnes PU filer
Linux
PlantUML

Om PU filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pu er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype PlantUML File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.