NO : SV : NL .pss Fil

.pss Filutvidelse

Filtype 1PlayStation 2 Game Video File

Utvikleren Sony
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er en PSS fil?

En PSS-fil er en videofil som brukes av spill til PlayStation 2-konsollen. Den inneholder lyd- og videodata og brukes til å spille in-game cutscenes og andre filmer. PSS-filer kan konverteres til mer vanlige videotyper, eller deles i separate lyd- og videofiler ved hjelp av flere verktøy.

Mer informasjon

MERK: VLC mediespiller spiller kun videoen fra PSS-filer, ikke lyden.

Programmer som åpnes PSS filer
Windows
VideoLAN VLC media player
PSS Plex
PSS Player
Cube Media Player
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Filtype 2AutoCAD Plot Stamp Settings File

Utvikleren Autodesk
Kategori CAD Files
Format N/A

.PSS alternativnummer 2

Fil som brukes av AutoCAD, et 3D-designutkastingsprogram; inneholder plottstempelinformasjon, for eksempel plottskala, papirstørrelse, oppsettnavn og plottingsinformasjon; brukes til å publisere og skrive tegninger ved hjelp av spesifiserte egenskaper.

Mer informasjon

PSS-filer tillater flere brukere å få tilgang til samme fil og stemple sine egne tomter ved hjelp av forskjellige innstillinger.

Programmer som åpnes PSS filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype 3Picture and Sound Show File

Utvikleren N/A
Kategori Misc Files
Format N/A

.PSS alternativnummer 3

Lysbildefremvisning opprettet av Bilde og lydvisning; inneholder en samling bilder og lydfiler som brukes i lysbildefremvisningen Tilpasningsalternativer inkluderer bilde- og lydordre, bildeposisjon, overgangseffekter, bildetekster og bakgrunnsmønstre.

Programmer som åpnes PSS filer
Windows
Joel Technologies Picture and Sound Show
PSS File Viewer

Filtype 4RoboHelp HTML Project Data File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Text

.PSS alternativnummer 4

En PSS-fil er en datafil opprettet av Adobe RoboHelp, et program for hjelpinnholdsforfattere. Den inneholder informasjon om et .XPJ prosjekt i vanlig tekst, som inkluderer prosjektets opprettelsestid og språk for prosjektet.  PSS-filer lagrer også plasseringene til filene referert til av XPJ-prosjektet, inkludert .HHP HTML hjelpe prosjektfiler .HHC HTML innholdsfortegnelsesfiler og .BRS bla gjennom sekvensfiler.

Mer informasjon

PSS-filer blir automatisk opprettet og overskrevet av Adobe RoboHelp når du oppretter og lagrer XPJ-prosjektfiler. PSS-filer bør ikke legges til versjon eller kilde, siden det forårsaker problemer i XPJ-prosjektet.

Adobe RoboHelp er et program som brukes til å publisere hjelp, policy og kunnskapsbasert innhold. XPJ-filer er opprettet for å lagre prosjekter som brukes til å utvikle hjelpebøker og kunnskapsbaser for programvareapplikasjoner.

Programmer som åpnes PSS filer

Om PSS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pss er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype RoboHelp HTML Project Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.