Hoved : Filutvidelser : .hhp Fil

.hhp Filutvidelse

Filtype HTML Help Workshop Project

Utvikleren Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

.HHP alternativnummer

En HHP-fil er et hjelpeprosjekt opprettet av HTML Help Workshop, et program som hjelper brukerne med å opprette hjelpesystemer for å distribuere med programvare eller et nettsted. Den inneholder hjelpeprosjektinformasjon som brukes til å kompilere til en .CHM -fil. HHP-filer opprettes når en bruker lagrer et prosjekt i HTML Help Workshop.

Mer informasjon

Når du er ferdig med å redigere og legge til informasjonen i prosjektet, kan du kompilere det til CHM-filen. Informasjonen som er lagret i HHP-filen, brukes av HTML Help Workshop for å kombinere hjelpemålet, relaterte bilder, indeksinformasjon og annet hjelpefil i CHM-filen. Du kan deretter teste CHM-filen og tilpasse den slik at den samsvarer med utseendet til resten av hjelpesystemet.

Programmer som åpnes HHP filer

Om HHP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .hhp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype HTML Help Workshop Project Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.