Hoved : Filutvidelser : .pps Fil

.pps Filutvidelse

Filtype PowerPoint Slide Show

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.PPS alternativnummer

En PPS-fil er et lysbildefremvisning laget av Microsoft PowerPoint, et populært program som følger med Microsoft Office for å lage presentasjoner. Den lagres som et fullført lysbildefremvisning, som kan ses av PowerPoint, OpenOffice, og flere andre presentasjonsprogrammer. PPS-filer ligner .PPT filer, men åpnes som et lysbildefremvisning når de dobbeltklikkes.

Mer informasjon

PPS-filen åpnes i Microsoft PowerPoint 2016

Du vil sannsynligvis bare komme over en PPS-fil hvis du bruker PowerPoint 97 gjennom 2003 eller jobber med noen som bruker disse versjonene av programvaren. Hvis du bruker PowerPoint 2007 eller senere, og lagrer presentasjonen som en lysbildefremvisning, blir den lagret i OpenXML-formatet med utvidelsen .PPSX . Selv om PowerPoint 2007 eller senere bruker PPSX-filen, kan du fortsatt bruke den til å åpne PPS-filen.

PPS-filer ligner de mer populære PPT-filene. Men når du åpner PPT-filen i PowerPoint, åpnes den automatisk i redigeringsmodus, og når du åpner PPS-filen, åpnes den automatisk i presentasjonsmodusen i PowerPoint.

Programmer som åpnes PPS filer
Windows
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft PowerPoint
Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint for Mac
Apple Keynote
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Om PPS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pps er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype PowerPoint Slide Show Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.