Hoved : Filutvidelser : .ppdf Fil

.ppdf Filutvidelse

FiltypeRights Management Protected File

Utvikleren Microsoft
Kategori Encoded Files
Format N/A

.PPDF alternativnummer

En PPDF-fil er en fil beskyttet med Microsoft Rights Management (RMS), et program som brukes til å beskytte en brukers digitale informasjon. Den inneholder en brukers fil, for eksempel en .XLSX eller .PPT fil, som er kryptert for sikkerhetsformål. PPDF-filer er beskyttet som skrivebeskyttet, noe som betyr at brukerne ikke kan redigere dem.

Mer informasjon

PPDF-filer ligner generisk beskyttede .PFILE filer, som vanligvis er opprettet av RMS. PTXT og PJPG-filer er også opprettet av RMS for å beskytte tekst- og bildefiler.

De to vanligste måtene du kommer over på en PPDF-fil, er å finne den på datamaskinen eller motta den som et vedlegg fra en RMS-bruker. Du må installere RMS for å åpne filen, så du kan enkelt dobbeltklikke filen for å åpne den. Du vil mest sannsynlig bli bedt om å bekrefte at du er autorisert til å se filen med et brukernavn og passord, med mindre legitimasjonene dine er cached.

MERK: Microsoft Rights Management er også kjent som Azure Information Protection.

Programmer som åpnes PPDF filer

Om PPDF filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .ppdf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Rights Management Protected File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.