Hoved : Filutvidelser : .pml Fil

.pml Filutvidelse

Filtype1Process Monitor Log File

Utvikleren Sysinternals
Kategori Data Files
Format Binary

Hva er PML fil?

Logfil opprettet av Process Monitor, et sanntids prosessovervåkingsverktøy for Windows; inneholder en logg av systemaktiviteter i filsystemet og registret, samt i systemprosesser og tråder; brukes til å analysere problemer med datamaskinens ytelse og sikkerhetsrettigheter.

Mer informasjon

PML-filer lagrer prosessnavnet, prosess ID, operasjon, sti, resultat, tidsstempel og annen informasjon om systemhendelser. Logfilene kan filtreres etter tilpassede kriterier for å finne spesifikk informasjon.

Programmer som åpnes PML filer

Filtype2Pyre Properties File

Utvikleren CACR
Kategori Settings Files
Format XML

.PML alternativnummer 2

Konfigurasjonsfil som brukes av Pyre, Python-rammeverket som brukes til å integrere høyytelses databehandlingsprogrammer; lagret ved hjelp av XML-formatering og inkluderer verdier for "egenskaper", "fasiliteter" og "komponenter" i et program; gjør at brukerne kan overstyre standardverdiene i et programs "lagerbeholdninger".

Mer informasjon

Pyre distribueres i kildekoden format og inkluderer ikke et tradisjonelt installasjonsprogram. Et eksempel program som bruker Pyre og PML filer er DANSE, en programvarepakke som brukes til å analysere nøytron spredning eksperimenter. Dessverre har DANSE blitt utgått og ikke tilgjengelig for nedlasting.

MERK: Begrepet "egenskaper", "fasiliteter", "komponenter" og "inventar" har spesielle betydninger når de brukes til å beskrive deler av Pyre rammeverk. Pyre-rammen ble utviklet av Caltech Center for Advanced Computing Research (CACR).

Programmer som åpnes PML filer
Linux
Pyre

Filtype3Palm Markup Language File

Utvikleren Palm
Kategori eBook Files
Format N/A

.PML alternativnummer 3

Kildefilformat åpnet av eReader, et optimalt eBook-leserprogram; inneholder kildekoden som er samlet i .PDB fil, som deretter kan leses av eReader-enheter; består av koder som strukturerer e-boken, eksempler på dette inkluderer avsnitt, ledd og skriftformatering.

Mer informasjon

MERK: Zipper-formatet til PML-filen er .PMLZ filen.

Programmer som åpnes PML filer
Windows
Calibre
Cool Reader
eReader
Linux
Calibre
Cool Reader
Android
Cool Reader
Macintosh
Calibre
Cool Reader

Om PML filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .pml er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Palm Markup Language File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.