Hoved : Filutvidelser : .pmg Fil

.pmg Filutvidelse

Filtype 1PageMaker Group File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Hva er en PMG fil?

Fil opprettet av PageMaker, et program som brukes til å lage sidelayouter; inneholder en .EPS grafikk, som inkluderer både en lavoppløselig raster-grafikk og PostScript-data for høyoppløselige utskrifter; opprettet ved hjelp av "PS Group it" -funksjonen, som grupperer objekter sammen og erstatter sidegrafikken med en generert PMG-fil.

Mer informasjon

MERK: PageMaker er erstattet av Adobes InDesign-produkt, som støttet PMG-filer gjennom versjon CS. Men dagens versjoner av InDesign støtter ikke PMG-filformatet.

Programmer som åpnes PMG filer
Windows
Adobe PageMaker 7
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe InDesign

Filtype 2Adobe Photoshop Photomerge Panoramic Composition File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.PMG alternativnummer 2

Panoramabilde opprettet av Adobe Photoshop, et bilde- og bilderedigeringsprogram; lagrer en bildesammensetning som er fusjonert fra flere bilder; lagrer også bildearrangementet og brukervalgte fusjonsalternativer; Vanligvis brukes til lagring av panoramaer av digitale bilder.

Mer informasjon

Ved å slå sammen og blande kantene på flere bilder sammen, samler Adobe Photoshop Photomerge-teknologien digitale bilder til et enkelt bilde slik at de vises som om de ble tatt som et enkelt kameraskudd.

p> For å bruke Photomerge, velg Arkiv → Automatiser → Photomerge .... Alternativt kan du åpne Adobe Bridge, velge flere bildefiler, og velg deretter Verktøy → Photoshop → Photomerge .... Etter å ha valgt dette menyelementet, åpner Photoshop og gi en dialog for å velge sammenslåingsalternativene.

MERK: Mens Photoshop og Photoshop Elements begge støtter PMG-filer, kan Photoshop håndtere mye større bilder.

Programmer som åpnes PMG filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements 2019

Om PMG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pmg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Adobe Photoshop Photomerge Panoramic Composition File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.