Hoved : Filutvidelser : .pat Fil

.pat Filutvidelse

Filtype 1DiskStation Manager Installation File

Utvikleren Synology
Kategori System Files
Format Binary

Hva er en PAT fil?

Systemfil som brukes av DiskStation Manager (DSM), operativsystemet som brukes til Synology NAS-enheter; inneholder filene som kreves for å installere eller oppdatere programvaren på lavt nivå operativsystem som kjører enheten; kan brukes fra DSM-kontrollpanelet ved å velge "DSM Update" og deretter alternativet "Manuell oppdatering".

Mer informasjon

PAT-filer brukes også av Synology Assistant, et program som brukes til å installere firmware på DSM-enheter. Under installasjonsprosessen for DSM-enheten, ber Synology Assistant PAT-installasjonsfilen for enheten. Du kan hente PAT-filen fra Synology-installasjons-CDen eller fra Synology-nedlastingssenteret.

Programmer som åpnes PAT filer

Filtype 2AutoCAD Hatch Pattern File

Utvikleren Autodesk
Kategori CAD Files
Format Text

.PAT alternativnummer 2

CAD-fil som brukes av AutoCAD, en profesjonell CAD tegning applikasjon; lagrer et lukkemønster som kan brukes til å teksturisere eller fylle et område; hjelper til med å gi et materielt utseende (for eksempel murstein, aluminium, glass eller plast) til trukket gjenstander.

Mer informasjon

Hatch mønstre er vektorbasert og er skrevet i et vanlig tekstformat. Rådfør deg med AutoCAD-dokumentasjonen for å lære syntaksen som brukes til skriving av luksemønstre.

Programmer som åpnes PAT filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype 3Pattern File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.PAT alternativnummer 3

Bitmap-bilde som brukes som et mønster som kan importeres til flere grafikkprogrammer; vanligvis en firkantet fil som kan være 8x8 piksler til 256x256 piksler i størrelse; gjentar for å fylle et område med mønsteret; brukes ofte til å lage en strukturert bakgrunn.

Programmer som åpnes PAT filer
Windows
Adobe Photoshop
GIMP
ACD Systems Canvas
OpenMPT
Corel Presentations
Linux
GIMP
Macintosh
Adobe Photoshop
GIMP

Filtype 4CorelDRAW Pattern File

Utvikleren Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.PAT alternativnummer 4

Vector mønster brukt av CorelDRAW Graphics Suite, en serie med programmer som inkluderer både raster- og vektorgrafikredigeringsprogrammer; lagrer et mønster som kan gjentas i et vektorbilde eller et sidelayout dokument; ofte brukt til å bruke bakgrunnstekstur.

Mer informasjon

Corel CONNECT, et grafikkinnholdssøkingsprogram som følger med CorelDRAW Graphics Suite, gir en grafikkinnholdspakke som inneholder flere vektormønstre, som kan inkluderes i bilder eller dokumenter.

Programmer som åpnes PAT filer
Windows
CorelDRAW

Filtype 53D Patch File

Utvikleren N/A
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.PAT alternativnummer 5

3D-modellfil opprettet vanligvis av CAD-programmer; inneholder oppdateringer som lagrer den tredimensjonale geometri som rektangulære masker; skiller seg fra andre formater som bruker enkle vertices til å lagre 3D-former.

Mer informasjon

PAT-filer bruker et format som ligner på .3DA filer.

Programmer som åpnes PAT filer

Filtype 6Ketron Sound Pattern File

Utvikleren Ketron
Kategori Data Files
Format N/A

.PAT alternativnummer 6

Ketron lydmønsterformat brukes til å spille forskjellige stilarter for Ketron-tastaturene, inkludert SD1, SD3, SD5 og Audya-modellene; inneholder stillyder, nivåer og effekter; kan brukes til et bredt spekter av sjangere som Rock, Jazz, Pop, R & B, Latin, Dance og Evangelie.

Mer informasjon

På SD-modeller ligger PAT-filene i STYLE-mappen i MASTER FOLDER, som er tilgjengelig når du trykker på MASTER FOLDER-knappen på tastaturet. Avhengig av tastaturversjonen du bruker, kan du laste PAT-filen via en diskett eller en USB-stasjon. Du kan opprette en PAT-fil med funksjonen "Mønsterredigering" på SD-modeller. På Aduya-modeller er PAT-filen vanligvis ledsaget av en .BIN -fil som inneholder parametrene for stilen som finnes i PAT-filen.

MERK: Du kan åpne PAT-filer med Ketron-programvare for den aktuelle modellen av tastaturet ditt.

Programmer som åpnes PAT filer

Filtype 7Gravis UltraSound GF1 Patch File

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.PAT alternativnummer 7

Instrumentoppdateringsfil som inneholder stemmer som kan spilles av Gravis GF1-baserte lydkort; støtter opptil 16 bølgeformer per instrument, men støtter ikke flere lag.

Programmer som åpnes PAT filer
Windows
Gravis GIPC (Gravis to InterWave Patch Converter)

Filtype 8Kega Fusion Cheats File

Utvikleren Kega Fusion
Kategori Spillfiler
Format Text

.PAT alternativnummer 8

Juksekoderfil som brukes av Kega Fusion, en emulator for Sega MegaDrive (a.c.a. Sega Genesis) konsollsystem; lagret i et vanlig tekstformat og inneholder juksekoder for Sega-spill; kan refereres til som en "patch" -fil.

Programmer som åpnes PAT filer
Windows
Kega Fusion
Linux
Kega Fusion
Macintosh
Kega Fusion

Om PAT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pat er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Kega Fusion Cheats File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.