Hoved : Filutvidelser : .partial Fil

.partial Filutvidelse

Filtype Internet Explorer Partially Downloaded File

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format Binary

.PARTIAL alternativnummer

En PARTIAL-fil er en delvis lastet fil opprettet av Microsoft Internet Explorer 9 (IE9) eller senere, og også opprettet av Microsoft Edge, etterfølgeren til Internet Explorer. Det lagrer innholdet i en fil som den lastes ned. PARTIAL-filer markerer nedlastingen som ufullstendig og aktiverer nedlastinger som skal gjenopptas.

Mer informasjon

Du kan gjenoppta delvise nedlastinger ved å dobbeltklikke på PARTIAL-filen. Når åpnet, viser IE vinduet Vis nedlastinger, som viser listen over komplette og ufullstendige nedlastinger. I dette vinduet kan du klikke på Fortsett-knappen for å gjenoppta nedlastingen.

IE lager PARTIAL filnavn ved å legge til en sammensatt filtype som inneholder en generert kode og utvidelsen ".partial". For eksempel er myfile.zip.owxpco0.partial et eksempel på filnavn der IE9 legger til «.owxpco0.partial» -forlengelsen til det opprinnelige filnavnet myfile.zip. Når IE9-nedlastinger er ferdige, fjerner nettleseren den vedlagte utvidelsen fra filnavnet, og bare forlater det opprinnelige filnavnet.

MERK: Vanligvis er PARTIAL-filer ubrukelige til IE fullfører nedlastingen. Det er imidlertid mulig at enkelte filer, for eksempel videoer eller musikkfiler, kan spilles delvis, selv om nedlastingen er ufullstendig.

Programmer som åpnes PARTIAL filer
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge

Om PARTIAL filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .partial er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Internet Explorer Partially Downloaded File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.